Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Exkluziv

Mariju Mikić su na početku karijere MNOGO KRITIKOVALI! Počela je u OVOM BENDU, ali nije bila dovojno dobra? (VIDEO)
Showbiz

Mariju Mikić su na početku karijere MNOGO KRITIKOVALI! Počela je u OVOM BENDU, ali nije bila dovojno dobra? (VIDEO)

Pevačica je priznala da je zbog tih kritika dosta i napredovala.

24.6.2026. 11:17

Delovala joj je NEDODIRLJIVO I HLADNO! Slađa priznala KAKVO mišljenje je imala o Ivani Selakov (VIDEO)
Showbiz

Delovala joj je NEDODIRLJIVO I HLADNO! Slađa priznala KAKVO mišljenje je imala o Ivani Selakov (VIDEO)

Pevačice Slađana Dragaš i Ivana Selakov su nedavno izbacile duet, a Slađa je otkrila da nije mislila da će joj leći njena energija.

24.6.2026. 10:50

Pevačica na snimanju spota zadobila OPEKOTINE TREĆEG STEPENA "To je tek kasnije počelo mene da boli, kada me je adrenalin prošao"
Showbiz

Pevačica na snimanju spota zadobila OPEKOTINE TREĆEG STEPENA "To je tek kasnije počelo mene da boli, kada me je adrenalin prošao"

Nije ni shvatila odmah šta se dešava.

24.6.2026. 10:26

Zašto su Džaji iz Amadeus benda umalo KRENULE SUZE? Ovakve reči nije očekivao? (VIDEO)
Showbiz

Zašto su Džaji iz Amadeus benda umalo KRENULE SUZE? Ovakve reči nije očekivao? (VIDEO)

Džaji je kolega iz Tropiko benda uputio veoma lepe reči.

24.6.2026. 10:12

Važio je za veliku zvezdu Juge, pa se u jeku slave POVUKAO! Njegovi hitovi se i danas pevaju, a evo gde je Radoslav Rodić Roki! (VIDEO)
Showbiz

Važio je za veliku zvezdu Juge, pa se u jeku slave POVUKAO! Njegovi hitovi se i danas pevaju, a evo gde je Radoslav Rodić Roki! (VIDEO)

Još uvek se bavi muzikom.

23.6.2026. 11:51

"Gvožđe se kuje dok je vruće" Kakve SAVETE su članovi žirija dali pobednicima šoua "Nikad nije kasno"?
Showbiz

"Gvožđe se kuje dok je vruće" Kakve SAVETE su članovi žirija dali pobednicima šoua "Nikad nije kasno"?

Ivana Šalipur Lola, Viktor Dimitrievski i Jasmin Selmanović su pobednici muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", a od žirija su dobili vredne savete.

23.6.2026. 11:23

"U petom krugu je hteo da izađe" Đorđe David otkrio ZAŠTO je njegov kandidat i pobednik ZG Bojan želeo da NAPUSTI TAKMIČENJE!
Showbiz

"U petom krugu je hteo da izađe" Đorđe David otkrio ZAŠTO je njegov kandidat i pobednik ZG Bojan želeo da NAPUSTI TAKMIČENJE!

Razlog je bio veoma ozbiljne prirode.

23.6.2026. 10:59

ZA KADAR BI SVE URADILA, ALI... Barbara Bobak je snimala čak i sa ZMIJOM, ali OVE DVE STVARI nikada ne bi dozvolila da ima u svojim spotovima!
Showbiz

ZA KADAR BI SVE URADILA, ALI... Barbara Bobak je snimala čak i sa ZMIJOM, ali OVE DVE STVARI nikada ne bi dozvolila da ima u svojim spotovima!

Pevačica Barbara Bobak je otkrila gde povlači liniju kada je snimanje spotova u pitanju.

19.6.2026. 10:56

Kako bi Vlado Georgijev UGOSTIO Lenija Kravica? Evo GDE bi ga ODVEO!
Showbiz

Kako bi Vlado Georgijev UGOSTIO Lenija Kravica? Evo GDE bi ga ODVEO!

Za Lenija bi Vlado imao poseban plan.

19.6.2026. 10:34

"Kod nas tako ne pevaju ni ovi najbolji" Goca Lazarević oduševljena grčkim izvođačima (VIDEO)
Showbiz

"Kod nas tako ne pevaju ni ovi najbolji" Goca Lazarević oduševljena grčkim izvođačima (VIDEO)

Pevačica Goca Lazarević je pred kamerama "Exkluziva" otkrila šta misli o grčkoj muzici i njihovim izvođačima.

19.6.2026. 10:14

Šta je Marija Mikić PRIŽELJKIVALA da uradi Riki Martin na koncertu? (VIDEO)
Showbiz

Šta je Marija Mikić PRIŽELJKIVALA da uradi Riki Martin na koncertu? (VIDEO)

Želja joj se i ostvarila.

18.6.2026. 11:25

"BAŠ ME JE RAZORUŽAO I ODUŠEVIO" Filarri je UPOZNAO Rikija Martina, pa otkrio KAKO je izgledao taj susret (VIDEO)
Showbiz

"BAŠ ME JE RAZORUŽAO I ODUŠEVIO" Filarri je UPOZNAO Rikija Martina, pa otkrio KAKO je izgledao taj susret (VIDEO)

Evo šta Filari misli o svetskoj zvezdi.

18.6.2026. 11:04

"JA SAM UVEK BILA JAKO INTELIGENTNA!" Kako je Rada Manojlović DOBRA sa svima sa ESTRADE? Ima "proveren recept" (VIDEO)
Showbiz

"JA SAM UVEK BILA JAKO INTELIGENTNA!" Kako je Rada Manojlović DOBRA sa svima sa ESTRADE? Ima "proveren recept" (VIDEO)

Dok se neretko čuje da su pojedine njene kolege u nekoj vrsti konflikta, Rada Manojlović nema takvih problema, ali za to postoji i određen razlog.

18.6.2026. 10:39

TU JE POVLAČILA GRANICU! Postoje pesme koje su postale VELIKI HITOVI, ali je Rada Manojlović ODBIJALA da ih snimi! Evo i zašto!
Showbiz

TU JE POVLAČILA GRANICU! Postoje pesme koje su postale VELIKI HITOVI, ali je Rada Manojlović ODBIJALA da ih snimi! Evo i zašto!

Rada Manojlović je mogla da ima još hitova, ali je iz određenih razloga odlučila da neke pesme ipak ne snimi.

18.6.2026. 10:24

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • ...
  • 24
Horoskop
ovan
Ovan

Nema razloga da budete opterećeni  što danas neke stvari ne funkcionišu po vašim planovima. Ponekad se morate suočiti i sa opstrukcijom drugih, ali i sa sopstvenom nesigurnošću. Znate da neka vaša ponašanja smetaju partneru, zašto ih onda ponavljate?

bik
Bik

Shvatate da možda i nećete moći da ostvarite nešto što je vama lično od velikog značaja i to vas pomalo deprimira. Računali ste na jednu osobu, ali od tog posla ništa. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe da vas podigne, ali ona nema trenutno vremena za vas.

blizanci
Blizanci

U potpunosti su vas zaokupile poslovne obaveze. Bićete neorganizovani, pokušavajući da svoju pažnju raspete na sto strana. Može biti kritike od strane šefova. Emotivni partner vam nedostaje, ali trenutno nemate načina da mu posvetite više vremena.

rak
Rak

Tokom dana će vas držati poprilično mutno raspoloženje. Bićete emotivniji nego inače, pa ćete najradije biti u fazonu da vas svi ostave na miru. Pokušavate da završite svoje obaveze, ali to teško ide. Razmišljanja o emotivnoj prošlosti. 

lav
Lav

Razmišljate o finansijskom segmentu. Brinete se i jako vam teško pada što trenutno nemate podršku od nekih ljudi na koje ste računali. Šta da vam kažem...ovakvi dani dođu i prođu. Potrebna vam je ljubav i pažnja, želite da vas voljena osoba razmazi i uteši.

devica
Devica

Jako vam smeta što se jedna osoba predstavlja kao da vam je prijatelj i da je na vašoj strani, a intuitivno osećate da vas u isto vreme ogovara. Pokušavate da u svojim očima opravdate neka ponašanja od strane voljene osobe. Nisam sigurna da vam uspeva.

vaga
Vaga

Poslovne obaveze će vam se popeti na vrh glave. Bezvoljni ste, a morate da radite jednolične poslove. Najradije biste legli i prespavali dan. Ni komunikacija sa nekim ko vam je simpatičan danas ne funkcioniše. Ma jedva ćete čekati da stavite tačku na ovaj dan.

škorpija
Škorpija

Taman ste rešili jedan problem, kad eto sledećeg. Imate vi dovoljno energije da se borite sa tim, ali vam prosto nije jasno dokle će više da situacije iskaču jedna za drugom. Danas vam ide neka romantična pričica, pokušavate jednu osobu da osvojite svojom rečitošću.

strelac
Strelac

Stigao vas je umor iz prethodnog perioda i iako ćete se truditi da sve svoje obaveze odradite na vreme, u suštini ćete jedva čekati da odete kući. Sad, pojedinci će imati i privatnih obaveza posle redovnog posla, tako da je sigurno da ćete se uveče osećati kao isceđeni.

jarac
Jarac

Muku ćete mučiti sa papirima. Doduše, vi kada odlučite da ćete nešto završiti, ne odustajete tako da ne sumnjam da ćete ovo odraditi kako treba. Sa nekim sa kim želite da se vidite verovatno nećete uspeti da ostvarite kontakt ili ćete se pogrešno razumeti.

vodolija
Vodolija

Danas niste sigurni u motive jedne slatkorečive osobe, i potpuno ste u pravu. Nemojte davati svoje poverenje svima, pogotovo ako taj neko traži informacije koje su i vama važne. I dalje napetost sa voljenom osobom ne popušta, iako se vi trudite.

ribe
Ribe

Imate osećaj da ste sa jednom osobom zaista došli do svojih krajnjih granica. Moguće je da neko zaista ne zaslužuje poverenje koje ste mu ukazali. No, nemojte reagovati još uvek. Emotivno ste nesigurni, a s druge strane – užasno vam je potrebna pažnja.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.