Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Zvezde Granda

Keba prolio reku suza u „Zvezdama Granda“ dok je takmičarka pevala OVU pesmu...
BORBA S EMOCIJAMA

Keba prolio reku suza u „Zvezdama Granda“ dok je takmičarka pevala OVU pesmu...

Kolege su ga sve vreme grlile...

31.5.2026. 10:11

Zvezde Granda - Subota, 30. maj -  Ana Bekuta žestoko potkačila Cecu: "Ispada da ništa ne znaš o muzici"; Ceca odgovorila: A, meni se obraćaš?
Najava

Zvezde Granda - Subota, 30. maj - Ana Bekuta žestoko potkačila Cecu: "Ispada da ništa ne znaš o muzici"; Ceca odgovorila: A, meni se obraćaš?

U subotu od 21 čas očekuje vas još jedna uzbudljiva epizoda šoua "Zvezde Granda".

28.5.2026. 16:46

Iz Urgentnog centra stigli na scenu „Zvezda Granda“: „Hvala vam na hrabrosti“
Showbiz

Iz Urgentnog centra stigli na scenu „Zvezda Granda“: „Hvala vam na hrabrosti“

Neizvesnost je trajala do samog kraja duela Sare Novčić i Nenada Horvata u sedmom krugu „Zvezda Granda“.

24.5.2026. 11:00

Zvezde Granda - Subota, 23. maj - „Dao bih svakom po soma za ovo što ste otpevali“ Đorđe David u neverici nakon nastupa u „Zvezdama Granda“
Najava

Zvezde Granda - Subota, 23. maj - „Dao bih svakom po soma za ovo što ste otpevali“ Đorđe David u neverici nakon nastupa u „Zvezdama Granda“

Ove subote čeka nas još jedna uzbudljiva epizoda emisije „Zvezde Granda“ koja donosi vrhunske nastupe takmičara, emocije i neizvesne odluke žirija.

21.5.2026. 15:43

Zvezde Granda - Subota, 16. maj - Rat se nastavlja! Sanja Vučić eksplodirala u okršaju sa Đorđem Davidom, pa napustila scenu
Najava

Zvezde Granda - Subota, 16. maj - Rat se nastavlja! Sanja Vučić eksplodirala u okršaju sa Đorđem Davidom, pa napustila scenu

Nova epizoda, stare svađe! ,,Zvezde Granda“ ove subote otkopaće ratne sekire između Sanje Vučić i Đorđa Davida, koji su nedavno imali okršaj zbog istog kandidata, kao i sada.

15.5.2026. 13:49

Milan Mitrović otkrio kako ga je osvojila supruga u jeku njegove popularnosti: „Zvao sam drugara da mu ispričam“ VIDEO
Showbiz

Milan Mitrović otkrio kako ga je osvojila supruga u jeku njegove popularnosti: „Zvao sam drugara da mu ispričam“ VIDEO

Milan Mitrović oduvek je važio za miljenika žena, ali uprkos tome mlad se oženio i pronašao mirnu luku kraj supruge Bojane sa kojom ima dve ćerke.

12.5.2026. 11:43

„Malo sam strožiji tata“: Stefan Petrušić o sinovima i privatnom životu
Showbiz

„Malo sam strožiji tata“: Stefan Petrušić o sinovima i privatnom životu

Pobednik „Zvezda Granda“ Stefan Petrušić ove nedelje će biti člana žirija u emisiji „Nikad nije kasno“, a tom prilikom je otvoreno govorio o karijeri, porodici i počecima koji su mu promenili život.

10.5.2026. 10:07

Zvezde Granda - Subota, 9. maj - Keba „rasteruje demone“ u Grandovom studiju, Mili zakukao: „Šta sam ja Bogu zgrešio?“
Najava

Zvezde Granda - Subota, 9. maj - Keba „rasteruje demone“ u Grandovom studiju, Mili zakukao: „Šta sam ja Bogu zgrešio?“

U novoj epizodi „Zvezde Granda“ stručni žiri se u nekoliko navrata sukobio, ali je sve to uspešno prekinuo Dragan Kojić Keba.

9.5.2026. 9:04

Takmičarka kreirala haljinu za nastup u "Zvezdama Granda": "Ovo sam lepila sa mamom i bakom"
Showbiz

Takmičarka kreirala haljinu za nastup u "Zvezdama Granda": "Ovo sam lepila sa mamom i bakom"

Takmičarka iz tima Aleksandra Milića Milija, Minja Stanković, iz kruga u krug osvaja maksimalan broj glasova i pomera granice na velikoj sceni „Zvezda Granda“, a sada je otkrila kako joj to polazi za rukom.

7.5.2026. 9:49

Sanja Kužet najavila POVRATAK na male ekrane: Moje porodiljsko se završava...
Showbiz

Sanja Kužet najavila POVRATAK na male ekrane: Moje porodiljsko se završava...

Voditeljka „Zvezda Granda“ Sanja Kužet broji sitno do povratka profesiji po kojoj je poznaje javnost širom ovih prostora.

7.5.2026. 9:20

Žiri apelovao na takmičarku da se skine na sceni - Mili joj poručio: "Moraš da plešeš, da pokažeš ludilo"
Showbiz

Žiri apelovao na takmičarku da se skine na sceni - Mili joj poručio: "Moraš da plešeš, da pokažeš ludilo"

Nakon komentara žirija produkcija je donela konačnu odluku.

4.5.2026. 10:22

"Zvezde Granda" ponovo najgledanije!
Info

"Zvezde Granda" ponovo najgledanije!

Muzički spektakl Zvezde Granda je sinoć, sa 16 odsto učešća u gledanosti u ukupnoj populaciji, bio najgledanija emisija na svim televizijama u svom terminu.

3.5.2026. 12:20

Od sutra velika promena u Zvezdama Granda, evo o čemu je reč
Showbiz

Od sutra velika promena u Zvezdama Granda, evo o čemu je reč

Takmičenje Zvezde Granda ulazi u svoju najuzbudljiviju fazu jer sutra počinje šesti krug, a tenzija među kandidatima i članovima žirija dostiže vrhunac.

1.5.2026. 13:45

Zvezde Granda - Subota 2. maj - „Ti si zaljubljen u mene, ne možeš da živiš bez mene“
Najava

Zvezde Granda - Subota 2. maj - „Ti si zaljubljen u mene, ne možeš da živiš bez mene“

Prvu epizodu šestog kruga Zvezda Granda, obeležila je rasprava Milija i Dragana Kojića Kebe.

30.4.2026. 15:13

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 20
Horoskop
ovan
Ovan

Budite strpljiviji I oprezniji u poslovnim partnerstvima I kontaktu sa saradnicima. Današnji dan lako može da dovede do problema, ukoliko postoji napetost I nervoza. U emotivnom segmentu – ne razumete ponašanja partnera I teško nalazite zajednički jezik.

bik
Bik

Nemojte kvariti odnos sa kolegama zbog trenutno naglašene impulsivnosti. Pokušajte da budete mirni I razložni. Dan koji je kao stvoren za avanturu, moguće je brzo pokretanje flerta, dopadanja na blic, počeci neobaveznih odnosa.

blizanci
Blizanci

Vaši postupci u poslovnom segmentu, ali I po svim finansijskim pitanjima moraju biti izbalansirani tokom ovog dana. Lako možete izgubiti novac. Ne uplićite se u ulaganja I investicije. Odličan trenutak za pokretanje jedne burne emotivne priče.

rak
Rak

Vaša jača inicijativa danas može pokrenuti dogovor ili posao koji već izvesno vreme koči ili stagnira. Dobar dan i za zaradu. Inicijativa stoji i u emotivnom segmentu, skupite hrabrost i pozovite osobu koja vam se dopada na izlazak.

lav
Lav

Dan kada možete saznati, dobiti, prikupiti vrlo važne informacije. Takođe, dobar je momenat da pokrenete kontakt sa osobom koja vam je poslovno bitna. Vaša inicijativa je neophodna ako želite da osvojite nekog.

devica
Devica

Jedan zanimljiv i ispunjen dešavanjima dan je pred vama. Bićete aktivni, naročito u onome što se vezuje za finansijski segment. Ako budete mudri i proračunati – stoji mogućnost neočekivanih priliva. Komunikacija sa partnerom se poboljšala.

vaga
Vaga

Nestrpljivi ste po nekim pitanjima i želite da što pre pokrenete njihovo rešavanje. Danas možete dosta toga završiti, samo povedite računa da ne požurujete saradnike. U emotivnom segmentu – lako dolazite do rešenja sa voljenom osobom.

škorpija
Škorpija

Otvoriće vam se solidne mogućnosti da zaradite ili da ugovorite posao, napravite dogovor – koji vam može u narednom periodu doneti više novca. Imate previše obaveza i nedovoljno vremena za voljenu osobu, ali se trudite da vaši zajednički trenuci budu kvalitetni.

strelac
Strelac

Danas lako dolazite do bilo kakve vrste dogovora, pa je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Slična je situacija i u emotivnom delu, danas se možete angažovati oko nekog ko vam je simpatičan i zanimljiv i dogovoriti viđenje.

jarac
Jarac

Iako vam se možda neke situacije vezane za posao ili za kontakt sa saradnicima neće dopasti, svoje primedbe recite na lepši i „mekši“ način. Jedna osoba će vas iznenaditi svojim predlogom za susret. Mogućnost kontakta sa starim poznanikom. 

vodolija
Vodolija

Suviše ste brzopleti i burno reagujete na sve, pa možete stvarati tenziju i u svom poslovnom, ali i u ličnom okruženju. Jasno je da vas neke stvari muče, ali to nije razlog da pravite dodatne probleme i sebi i drugima. RAzbistrite glavu kroz šetnju ili fizičku aktivnost.

ribe
Ribe

Nemate velikog uticaja na okolnosti, ali makar uspevate da ih pratite i da se uklopite. Možda ono što dolazi danas do vas i nije baš po vašim očekivanjima, ali trenutno ne može više. Malo bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.