• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

pevačica

O OVOM stajlingu Didi Džej SVI PRIČAJU: Pevačica zablistala na najvećem evropskom takmičenju manekena (VIDEO)
Showbiz

O OVOM stajlingu Didi Džej SVI PRIČAJU: Pevačica zablistala na najvećem evropskom takmičenju manekena (VIDEO)

Srbija je prvi put deo najvećeg evropskog takmičenja manekena.

29.10.2025. 10:24

Dara Bubamara OPLELA PO KOLEGAMA: "Verovatno su željni portala i ratova"
Showbiz

Dara Bubamara OPLELA PO KOLEGAMA: "Verovatno su željni portala i ratova"

Dara Bubamara blista, a svi se pitaju - da li je razlog nova ljubav? Pevačica je odgovor na ovo pitanje dala pred kamerama emisije "Glam i drama".

29.10.2025. 9:27

Dara Bubamara progovorila o filmu o SVOM ŽIVOTU: "Snimiću ga i ja ću da glumim u njemu"
Showbiz

Dara Bubamara progovorila o filmu o SVOM ŽIVOTU: "Snimiću ga i ja ću da glumim u njemu"

Članica žirija "Zvezda Granda", pevačica Dara Bubamara iznenadila je priznanjem da planira da snimi biografski igrani film o svom životu.

28.10.2025. 11:36

Pevačica je bila na POZICIJI DIREKTORKE, a pravi ŠOK usledio je kada je na njeno mesto došla druga osoba: "Plakala sam..."
Showbiz

Pevačica je bila na POZICIJI DIREKTORKE, a pravi ŠOK usledio je kada je na njeno mesto došla druga osoba: "Plakala sam..."

Pevačica pred kamerama "Exkluziva" otkrila detalje.

28.10.2025. 10:40

Katarina Grujić otkrila KOJI USLOV je imala za goste na svom venčanju: Samo je OVA pevačica nije ispoštovala!
Showbiz

Katarina Grujić otkrila KOJI USLOV je imala za goste na svom venčanju: Samo je OVA pevačica nije ispoštovala!

Nekoliko godina nakon svadbe Katarina Grujić otkrila je da je gostima postavila posebna pravila.

27.10.2025. 9:47

Milica Pavlović najavila KONCERT U NIŠU, a o njenoj KRATKOJ KOSI svi pričaju: "Dopada mi se kako mi stoji"
Showbiz

Milica Pavlović najavila KONCERT U NIŠU, a o njenoj KRATKOJ KOSI svi pričaju: "Dopada mi se kako mi stoji"

Pevačica Milica Pavlović zakazala je novi koncert u Nišu, a izdanje u kojem je snimila promo materijal za ovaj spektakl, mnoge je oduševilo.

24.10.2025. 10:33

Nataša Bekvalac otkrila da pesma "GOLA" nije trebalo da se nađe na njenom NOVOM ALBUMU, a onda je JEDAN POZIV sve promenio!
Showbiz

Nataša Bekvalac otkrila da pesma "GOLA" nije trebalo da se nađe na njenom NOVOM ALBUMU, a onda je JEDAN POZIV sve promenio!

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je objavila svoj novi album pod nazivom "Mama", a na njemu posebno se istakla pesma "Gola", koja je odmah pronašla put do publike. Međutim, malo ko zna da ova pesma nije ni trebalo da bude na ovom albumu.

23.10.2025. 10:56

Didi Džej progovorila o SVOM VELIKOM HITU i popularnosti na TIKTOKU: "Doneo mi je svetsku slavu"
Showbiz

Didi Džej progovorila o SVOM VELIKOM HITU i popularnosti na TIKTOKU: "Doneo mi je svetsku slavu"

Pevačica Didi Džej može da se pohvali svetskom slavom, a ona je sada gostujući u emisiji "Glam i drama" govorila o popularnosti koju je stekla zanimljivom koreografijom za svoj veliki hit.

22.10.2025. 12:29

Didi Džej konačno OTKRILA ISTINU: Nećete verovati šta se krije iza izjave "KOME JE VRUĆE, NEKA KUPI JAHTU"
Showbiz

Didi Džej konačno OTKRILA ISTINU: Nećete verovati šta se krije iza izjave "KOME JE VRUĆE, NEKA KUPI JAHTU"

Pevačica Didi Džej gostujući u emisiji "Glam i drama" govorila je o neprijatnim situacijama sa kojima se susretala u svojoj svetskoj muzičkoj karijeri.

22.10.2025. 11:40

Ceca progovorila o NOVOM ALBUMU: "Objavila sam..."
Showbiz

Ceca progovorila o NOVOM ALBUMU: "Objavila sam..."

Svi sa nestrpljenjem očekuju novi muzički album folk dive Cece Ražnatović, a ona je sada u razgovoru za "Exkluziv" govorila o tome.

18.10.2025. 9:01

Tijana Bogićević otkrila sa kim bi volela da snimi DUET, pa priznala: "Bilo je pokušaja koji NISU USPELI..."
Showbiz

Tijana Bogićević otkrila sa kim bi volela da snimi DUET, pa priznala: "Bilo je pokušaja koji NISU USPELI..."

Pevačica Tijana Bogićević radi na duetskoj pesmi kojoj će počastiti publiku, a pred kamerama "Exkluziva" otkrila je sa kim bi sve volela da snimi zajedničku pesmu.

15.10.2025. 10:31

Aleksandra Prijović otkrila kad se vraća na scenu
Showbiz

Aleksandra Prijović otkrila kad se vraća na scenu

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj sceni, Aleksandra Prijović pojavila se na svadbi Uroša Živkovića i otkrila ono što su njeni fanovi nestrpljivo čekali - kada planira povratak na scenu.

15.10.2025. 9:21

Aleksandra Prijović zakazala KONCERT u Beogradu!
Showbiz

Aleksandra Prijović zakazala KONCERT u Beogradu!

Pevačica Aleksandra Prijović obradovala je fanove.

13.10.2025. 9:59

Tijana Dapčević stavila JAJA da se kuvaju, pa KRENULA NA PUT: "Setila sam se na izlazu iz Beograda"
Showbiz

Tijana Dapčević stavila JAJA da se kuvaju, pa KRENULA NA PUT: "Setila sam se na izlazu iz Beograda"

Pevačica Tijana Dapčević pred kamerama "Exkluziva" pokazala je kako se snalazi u kuhinji, a tom prilikom prisetila se jedne traumatične situacije.

7.10.2025. 12:15

• 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • ...
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Iako će danas malo toga ići po vašim planovima, nemate razloga za nerviranje. Samo se pripremite da ćete verovatno morati svaku situaciju da odradite po dva puta. Emotivni partner jeste zahtevan, ali danas vam to ne smeta.

bik
Bik

Danas baš I niste u nekom fazonu I zaista vam teško pada sve ono što morate da uradite. U stvari, ljudi vas umaraju jer su zahtevni I ne dozvoljavaju vam da imate malo svog mira. Previše ste emotivni, a voljena osoba je zatrpana obavezama.

blizanci
Blizanci

Nešto vam je teže da izađete na kraj sa obavezama, jer ste neorganizovani I ne možete da se fokusirate. Vaša pažnja I razmišljanja rasuti su na više strana. Osećate nezadovoljstvo zbog sporog odvijanja nekih situacija sa emotivnim partnerom.

rak
Rak

Prilično ste osetljivi, pa sve možete shvatati kao kritiku ili kao nezadovoljstvo drugih vašim radom. Ne preterujte. Promenljiva raspoloženja kada je voljena osoba u pitanju – čas vam je potrebno njeno prisustvo, čas ćete biti sumnjičavi i ljubomorni.

lav
Lav

Možete biti zabrinuti zbog finansijske obaveze koja je došla na naplatu. Pokušajte da se pozajmite kod prijatelja, jer je malo verovatno da će očekivani prilivi danas doći. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali to ne želite da pokažete.

devica
Devica

Dosta vas opterećuju komentari ili postupci osobe sa kojom ste primorani da sarađujete. Pokušajte da ne reagujete I da se usmerite na svoje obaveze. Ukoliko ste u proteklim danima napravili propust prema voljenoj osobi, pokušaćete da se opravdate.

vaga
Vaga

Posvećeni ste obavezama, ali koliko god se trudili da sve privedete kraju na vreme, stalno se pojavljuju dodatne sitnice koje morate rešavati. U emotivnom segmentu – mnogo očekujete, a malo pružate. Nećete moći da funkcionišete na taj način.

škorpija
Škorpija

Vi ste u solidnom raspoloženju I fokusirani na obaveze, ali oni sa kojima sarađujete vam odvlače pažnju I jednim delom vas ometaju. U popodnevnim satima je moguć romantičan susret sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, pojačajte komunikaciju sa simpatijom.

strelac
Strelac

Usredsredili ste se na obaveze I trudite se da ih privedete kraju, mada su vam povremeno misli na nekoj dvadesetoj strani. U suštini pritiska vas emotivna situacija I trenutno ne možete da pronađete rešenje za neka pitanja. Ne žurite, razmislite još malo.

jarac
Jarac

Snalazite se kako znate i umete sa gomilom papirologije ili dokumentacije koja se mora arhivirati ili poslati. Definitivno vam neće biti lako jer niste skoncentrisani, pa se potrudite da ne napravite grešku. Vi i voljena osoba se danas ne razumete.

vodolija
Vodolija

Trudite se da održite korektan odnos sa saradnikom, a u suštini ste sumnjičavi prema njegovim obećanjima ili predlozima. Pustite da vidite kako će se ovo odvijati. Promene raspoloženja tokom celog dana kada je emotivni partner u pitanju.

ribe
Ribe

Čini vam se da se previše očekuje od vas I da nećete moći da ispunite očekivanja drugih. Ne opterećujte se, već uradite sve ono što je do vas da situacije proteknu kako treba. Vrlo emotivno intenzivan dan koji ne biste trebali da provedete sami.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.