Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

pevačica

Tanja Savić otkrila koji njen hit je nadmašio druge: "Ta pesma je napravila revoluciju"
Showbiz

Tanja Savić otkrila koji njen hit je nadmašio druge: "Ta pesma je napravila revoluciju"

Na putu do hitova i uspešnih karijera, mnogi pevači snimali su pesme koje bi danas najradije zaboravili, ali ne i Tanja Savić koja je od samog početka imala sreće sa numerama koje je objavljivala.

28.2.2026. 9:04

Šejla Zonić jednu stvar NE ŽELI DA PAMTI iz "Zvezda Granda": "Uzela sam šta mi je trebalo"
Showbiz

Šejla Zonić jednu stvar NE ŽELI DA PAMTI iz "Zvezda Granda": "Uzela sam šta mi je trebalo"

Pobednica "Zvezda Granda" Šejla Zonić dve godine nakon trijumfa u najgledanijem muzičkom takmičenju ponovo je stala na Grandovu scenu, kao deo žirija emisije "Nikad nije kasno".

26.2.2026. 9:40

Ćani porodica branila da se bavi pevanjem: "Taj posao je bio SRAMOTAN"
Showbiz

Ćani porodica branila da se bavi pevanjem: "Taj posao je bio SRAMOTAN"

Iako danas važi za jednu od najtraženijih folk pevačica sa bogatom karijerom i brojnim hitovima, Stanojka Mitrović Ćana priznaje da njen put do uspeha nije bio nimalo lak.

26.2.2026. 9:27

Tea Tairović najavila NOVO VENČANJE: Pevačica otkrila PLANOVE
Showbiz

Tea Tairović najavila NOVO VENČANJE: Pevačica otkrila PLANOVE

Pevačica Tea Tairović govorila je za "Exkluziv", a tom prilikom otkrila je zanimljive detalje iz privatnog života.

25.2.2026. 10:01

Ćana prvi put o drami koju je doživela u Kanadi: "Propala mi je karta za Beograd"
Showbiz

Ćana prvi put o drami koju je doživela u Kanadi: "Propala mi je karta za Beograd"

Pevačica preživela dramu na putu.

25.2.2026. 9:21

Vesna Zmijanac otkrila NAJVEĆI HONORAR u karijeri: "Mogla sam odmah da kupim TRI ZGRADE u Knez Mihailovoj ulici"
Showbiz

Vesna Zmijanac otkrila NAJVEĆI HONORAR u karijeri: "Mogla sam odmah da kupim TRI ZGRADE u Knez Mihailovoj ulici"

U javnosti se godinama spekuliše o honorarima domaćih pevača, a naročito onih najvećih zvezda, čije su zarade često toliko visoke da im omogućavaju luksuzan način života, ali i ulaganja u nekretnine i različite biznise.

23.2.2026. 9:51

Nadica Ademov doživela NEZGODU: "Četiri nedelje sam NOSILA GIPS"
Showbiz

Nadica Ademov doživela NEZGODU: "Četiri nedelje sam NOSILA GIPS"

Pevačica Nadica Ademov okupila je estradu na promociji svog novog albuma na kojem se nalazi čak 11 novih pesama.

20.2.2026. 10:40

"Nema organizatora koji se ne šokira kada vidi moju RAJDER LISTU"
Showbiz

"Nema organizatora koji se ne šokira kada vidi moju RAJDER LISTU"

Pevačica Indira Levak otkrila je šta se nalazi na njenoj rajder listi.

19.2.2026. 11:01

Pevačica iz "Nikad nije kasno" (43) ima otvoren KONKURS ZA UDAJU: "I za momka i za devojku..."
Showbiz

Pevačica iz "Nikad nije kasno" (43) ima otvoren KONKURS ZA UDAJU: "I za momka i za devojku..."

Marijana Petrov još jedna je od učesnica šoa "Nikad nije kasno" za koju je Žika Jakšić otvorio čuveni konkurs za udaju.

19.2.2026. 9:36

Kaja Ostojić unajmila PRIVATNO OBEZBEĐENJE: "Ljudima svašta padne na pamet"
Showbiz

Kaja Ostojić unajmila PRIVATNO OBEZBEĐENJE: "Ljudima svašta padne na pamet"

Nakon nedavnih uznemirujućih događaja pevačica je donela odluku da unajmi obezbeđenje.

18.2.2026. 10:18

Stoja progovorila o POVLAČENJU SA ESTRADE: Ovo je RAZLOG zbog kojeg je donela važnu odluku
Showbiz

Stoja progovorila o POVLAČENJU SA ESTRADE: Ovo je RAZLOG zbog kojeg je donela važnu odluku

Pevačica Stoja Novaković otvoreno je govorila o povlačenju sa estrade.

17.2.2026. 11:30

Pevačica IZVADILA SILIKONE: "Bila sam NEZADOVOLJNA i nesrećna"
Showbiz

Pevačica IZVADILA SILIKONE: "Bila sam NEZADOVOLJNA i nesrećna"

Jelena Gerbec svojevremeno je podlegla trendu povećanja grudi koji je izuzetno popularan među pevačicama na našoj estradi.

17.2.2026. 10:31

Ekstra Nena doživela NEPRIJATNOST na početku karijere: "Ucenjivali su me"
Showbiz

Ekstra Nena doživela NEPRIJATNOST na početku karijere: "Ucenjivali su me"

Pevačica Snežana Berić prisetila se početka muzičke karijere, ali i situacija u kojima se tada našla.

16.2.2026. 9:24

Pevačica ponovo STALA NA NOGE nakon operacije: "Bila sam NEMOĆNA"
Showbiz

Pevačica ponovo STALA NA NOGE nakon operacije: "Bila sam NEMOĆNA"

Pevačica Maja Marijana nedavno je polomila skočni zglob zbog čega je morala da ide na hitnu operaciju noge.

14.2.2026. 10:21

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Velika energija, koju će povremeno biti teško kontrolisati najviše će biti primetna u poslovnom sektoru. Iskoristite je na taj način da pokrenete one situacije koje su do sada bile u zastoju. Žudnja i strast su danas vaš pokretač u partnerskim odnosima ili u osvajanjima.

bik
Bik

Danas ste prilično opterećeni obavezama i moguće je da ćete smetnuti s uma bitan dogovor ili sastanak. Potrudite se da napravite dobar plan i organizaciju svojih dnevnih aktivnosti. Jak kontakt sa nekim preko društvenih mreža. Zainteresovani ste.

blizanci
Blizanci

Optimizam i dobro raspoloženje. Ipak, misli vam lutaju, pa će biti teško da se fokusirate – vodite računa da ne napravite papirološku grešku. Neko pokazuje inicijativu prema vama. Danas su moguća i zanimljiva nova poznanstva, naročito preko kruga prijatelja.

rak
Rak

S jedne strane – znate da morate završiti sa obavezama koje već danima odlažete. S druge – više ste raspoloženi da pravite dobru atmosferu u radnom okruženju, nego da radite. Neki novac dolazi u pravom momentu. Inicijativa prema simpatiji će uroditi plodom.

lav
Lav

Danas nije dan da budete statični i da odlažete dogovore sa saradnicima. Potrebno je da se aktivirate, da budete ažurni. Možete ostvariti zadovoljavajuću komunikaciju sa nekim ko vam je poslovno bitan. Osoba koja vam se sviđa odbija vaše napore da joj se približite.

devica
Devica

Neko od saradnika će nastupiti otvoreno prema vama i predložiti zanimljiv poslovni dogovor. Saslušajte, ali ne odlučujte odmah, koliko god vam se ovo činilo interesantno. Dajte sebi dan vremena da razmislite. Kolega/koleginica pokazuje zanimanje za vas.

vaga
Vaga

Može se desiti da nemate dovoljnu inicijativu u poslu, što bi bilo šteta, jer vam se otvara lepa šansa ili predlog. Moguće je da vas misli vuku na drugu stranu, ka emotivnom segmentu – ipak, potrudite se da saslušate i da razmislite o ovoj ponudi.

škorpija
Škorpija

Više ste nego zadovoljni trenutnim dešavanjima u poslu. Moguće je da neke obaveze koje ste dugo odlagali, danas rešite brže nego što ste to mislili. Emotivni partner ili neko ko vam se dopada vas može iznenaditi predlogom ili inicijativom.

strelac
Strelac

Budite korektni, iskreni i otvoreni prema onima sa kojima dolazite u kontakt i nadajte se najboljem. Mogućnost za bitan susret ili da zakažete sastanak sa važnim poslovnim partnerom. Vreme je da osobi koju volite pokažete koliko vam je stalo do nje.

jarac
Jarac

Niste sigurni koliko ste uspeli da budete ubedljivi u jednom dogovoru. Vaše samopouzdanje pomalo „klacka“, mada realno gledano – nema razloga za to. Neke situacije rešavate dosta brzo. Komunikacija sa voljenom osobom teče uz povremene napore.

vodolija
Vodolija

Ne brzajte ni u čemu što radite, jer brzina i impulsivnost donose pogrešne odluke, poteze, pa i greške. Koliko god da biste sve želeli da završite sad i odmah  - imajte strpljenja. Ako gorite za nekim, pravi je trenutak da krenete u napad.

ribe
Ribe

I pored frke na poslu, imate dovoljno smirenosti i staloženosti da bez problema rešite situacije koje dolaze pred vas. Dan je dobar i za dogovore o novcu. Voljena osoba će vas vrlo prijatno obradovati već od prepodnevnih sati.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.