Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

pevačica

Stoja TOTALNO NEPREPOZNATLJIVA na nastupu: Nisam preterano LEPA, ali sam ŠARMANTNA!(VIDEO)
Showbiz

Stoja TOTALNO NEPREPOZNATLJIVA na nastupu: Nisam preterano LEPA, ali sam ŠARMANTNA!(VIDEO)

Pevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja, nedavno je održala nastup u Beogradu, a svojim stajlingom sve je iznenadila.

15.10.2024. 11:19

Slavna pevačica propala kroz binu: Potrčala da pozdravi publiku, a onda... (VIDEO)
Showbiz

Slavna pevačica propala kroz binu: Potrčala da pozdravi publiku, a onda... (VIDEO)

Pevačica Olivija Rodrigo doživela je peh na nastupu u Melburnu usred koncerta kada je potrčala ka publici i odjednom propala kroz rupu nasred bine.

15.10.2024. 9:28

Mia Borisavljević se suočila sa VELIKIM STRAHOM: Morala sam da se žrtvujem, JEDVA SAM PREŽIVELA!
Showbiz

Mia Borisavljević se suočila sa VELIKIM STRAHOM: Morala sam da se žrtvujem, JEDVA SAM PREŽIVELA!

Pevačica Mia Borisavljević morala je da se suoči sa velikim strahom zarad muzičke karijere.

14.10.2024. 11:19

Snežana Đurišić zapevala sa svojom NASLEDNICOM: Orila se cela dvorana kad je pustila glas uz OVAJ HIT!
Showbiz

Snežana Đurišić zapevala sa svojom NASLEDNICOM: Orila se cela dvorana kad je pustila glas uz OVAJ HIT!

Pevačica Snežana Đurišić sinoć je održala koncert u prepunoj MTS dvorani, a danas će na istom mestu održati još jedan koncert.

14.10.2024. 10:45

Ova glumica je CECINA KUMA, a evo šta je rekla o odnosu sa folk divnom: Ne čujemo se često...
Showbiz

Ova glumica je CECINA KUMA, a evo šta je rekla o odnosu sa folk divnom: Ne čujemo se često...

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović vrlo je verna i lojalna svojim prijateljima, i neko je ko ima dosta porodičnih prijatelja sa domaće javne scene.

14.10.2024. 9:54

Dragana Mićalović priznala da ne bi volela da ZAPROSI muškarca, pa poručila: Ja sam ipak iz TRADICIONALNE PORODICE! (VIDEO)
Showbiz

Dragana Mićalović priznala da ne bi volela da ZAPROSI muškarca, pa poručila: Ja sam ipak iz TRADICIONALNE PORODICE! (VIDEO)

Iako u poslednje vreme često možemo da vidimo da žena zaprosi muškarca, glumica Dragana Mićalović priznaje da ne bi volela da joj se to desi.

11.10.2024. 10:57

Tejlor Svift zvanično postala NAJBOGATIJA pevačica na svetu: Evo na koliko se procenjuje njeno BOGATSTVO! (VIDEO)
Showbiz

Tejlor Svift zvanično postala NAJBOGATIJA pevačica na svetu: Evo na koliko se procenjuje njeno BOGATSTVO! (VIDEO)

Tejlor Svift je zvanično najbogatija žena u muzičkoj industriji.

11.10.2024. 10:21

OVO je jedan od posebnih trenutaka u karijeri Snežane Đurišić: Pevačica nije mogla da sakrije EMOCIJE, pa je ZAPLAKALA pred publikom! (VIDEO)
Showbiz

OVO je jedan od posebnih trenutaka u karijeri Snežane Đurišić: Pevačica nije mogla da sakrije EMOCIJE, pa je ZAPLAKALA pred publikom! (VIDEO)

Pevačica Snežana Đurišić muzičku karijeru dugu 55 godina proslaviće koncertima u Beogradu.

10.10.2024. 12:02

Doli Parton donira MILION DOLARA: Pevačica je HUMANIM GESTOM sve oduševila! (VIDEO)
Showbiz

Doli Parton donira MILION DOLARA: Pevačica je HUMANIM GESTOM sve oduševila! (VIDEO)

Pevačica Doli Parton doniraće miliona dolara novčane pomoći za oporavak od katastrofalne štete posle uragana Helena.

8.10.2024. 10:58

Pevačica najavila VENČANJE na Kosovu, pa ga odložila zbog TRI SMRTNA SLUČAJA u porodici: Evo kada će stati na "ludi kamen" (VIDEO)
Showbiz

Pevačica najavila VENČANJE na Kosovu, pa ga odložila zbog TRI SMRTNA SLUČAJA u porodici: Evo kada će stati na "ludi kamen" (VIDEO)

Pevačica je pred kamerama "Exkluziva" govorila je o privatnom životu.

3.10.2024. 10:29

Udala se Aleksandra Bursać: Evo da li je uzela Stevanovo PREZIME i koju pesmu su odabrali za prvi ples!
Showbiz

Udala se Aleksandra Bursać: Evo da li je uzela Stevanovo PREZIME i koju pesmu su odabrali za prvi ples!

Pevački par Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić venčali su se u jednom restoranu u Novom Sadu.

3.10.2024. 10:11

Nadica Ademov se oglasila iz PORODILIŠTA: Pevačica objavila prvu fotografiju BEBE - otkrila i POL! (FOTO)
Showbiz

Nadica Ademov se oglasila iz PORODILIŠTA: Pevačica objavila prvu fotografiju BEBE - otkrila i POL! (FOTO)

Pevačica Nadica Ademov juče se porodila, a sada se prvi put oglasila iz porodilišta.

2.10.2024. 11:16

Maja Berović se oprobala u ULOZI GLUMICE: Pevačica otkrila detalje sa SNIMANJA fima, pa priznala: Osećala sam se KAO U HOLIVUDU! (VIDEO)
Showbiz

Maja Berović se oprobala u ULOZI GLUMICE: Pevačica otkrila detalje sa SNIMANJA fima, pa priznala: Osećala sam se KAO U HOLIVUDU! (VIDEO)

Pevačica Maja Berović nedavno je prošetala crvenim tepihom i to u ulozi glumice!

1.10.2024. 9:57

Porodila se Mendi Mur: Pevačica objavila PRVU FOTOGRAFIJU iz porodilišta - otkrila i POL BEBE! (FOTO)
Showbiz

Porodila se Mendi Mur: Pevačica objavila PRVU FOTOGRAFIJU iz porodilišta - otkrila i POL BEBE! (FOTO)

Glumica i pevačica Mendi Mur na svet je donela još jedno dete.

1.10.2024. 9:17

• 1
  • ...
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Pomalo naporan dan za vas kada je poslovni segment u pitanju. I pored vaše velike angažovanosti i truda, neke situacije je prosto nemoguće rešiti. Emotivni partner vas pomalo nervira svojim zahtevima. Bolje funkcionišete u kontaktu sa prijateljima.

bik
Bik

Danas ćete imati problem usklađivanja sa poslovnim saradnicima. Bićete dekoncentrisani i vi i oni, ili jednostavno – nećete uspevati da se povežete i razumete u potpunosti. Svesni ste da preterujete sa nekim svojim zahtevima kada je voljena osoba u pitanju.

blizanci
Blizanci

Nećete danas uspeti da izbegnete kritiku ukoliko budete samo otaljavali obaveze koje su vam poverene. Pokušajte da se bolje organizujete i skoncentrišete na ono što radite. U odnosu sa voljenom osobom – razmislite pre nego što je svojim rečima povredite.

rak
Rak

Imate zajedljive komentare ili ste suviše kritički raspoloženi, pa će oni koji su oko vas imati muke da se usklade sa vama. Razmislite u čemu vi lično sve grešite, nemojte samo tražiti tuđe mane. Voljenoj osobi prećutkujete neke bitne stvari, oko kojih se nervirate.

lav
Lav

Danas ćete morati da budete prilagodljiviji, što će biti prilično teško. Naime, svesni ste svojih vrednosti, možda i previše, i ego vam je u prvom planu, pa je pitanje da li ćete biti spremni na kompromis. Partneru pokažite svoju nežniju stranu ličnosti.

devica
Devica

Iako vas obaveze, problemi, nedoumice pritiskaju tokom ovog dana, vi se dosta dobro „držite“ i uspevate da ispoštujete ono na šta ste se obavezali. Danas možete ostaviti jako dobar utisak na osobu koju tek upoznajete, ili koju simpatišete.

vaga
Vaga

Stoji zabrinutost zbog nekih grešaka koje ste napravili. Bojite se da bi to moglo izaći na videlo, a dodatno vam unose nemir informacije za koje mislite da se odnose na vas. Danas vam baš i nije do „ljubavisanja“ pa ćete samo fizički biti prisutni kraj voljene osobe.

škorpija
Škorpija

Neke stvari su se pokrenule na bolje, ali još uvek vam stoji dosta opterećenja u poslovnom segmentu. Nadate se da će ovaj period zastoja uskoro proći. Danas možete popraviti odnos sa partnerom, ali samo ako priznate svoje greške.

strelac
Strelac

Vidite probleme i propuste kod saradnika, ali ste skloni da previđate sopstvene greške i odgovornost. Ne možete ovako funkcionisati, nije problem samo na drugoj strani, već i kod vas. Ovaj modus možete primeniti i na odnos sa voljenom osobom.

jarac
Jarac

Možete doživeti danas neke kritike na račun svog rada, bez obzira na to što smatrate da vaše krivice po ovom pitanju nema. Pokušajte da objasnite, ali ako ne ide – ne uplićite se u rasprave. U dobrom ste raspoloženju, voljni da ugađate voljenoj osobi.

vodolija
Vodolija

Očekivali ste više od nekih poslova, ili od nekih saradnika i prilično ste razočarani trenutnim rezultatima. Moguće je da će vam brigu danas zadavati i sve ono što je vezano za finansije. Voljena osoba vam može popraviti raspoloženje, ali u drugom delu dana.

ribe
Ribe

Svesni ste da dosta toga morate završiti, ali niste u podsticajnom raspoloženju. Misli vam lutaju i za one redovne obaveze vam treba više vremena nego inače. Emotivno stoji zadovoljstvo, mada vam neće biti dovoljno ono vreme koje provedete sa partnerom.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.