• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

pevačica

Nisu oduvek bile "HAREM GIRLS": Evo kako se popularna muzička grupa ranije zvala!
Showbiz

Nisu oduvek bile "HAREM GIRLS": Evo kako se popularna muzička grupa ranije zvala!

Članice grupe "Harem Girls", koje su veliku pažnju privukle učešćem na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2025", gostovale su u emisiji "150 minuta".

13.3.2025. 11:31

Andreana Čekić ODBILA da snimi duet sa ovim pevačem: Plašila sam se za KARIJERU...
Showbiz

Andreana Čekić ODBILA da snimi duet sa ovim pevačem: Plašila sam se za KARIJERU...

Pevačica Andreana Čekić otkrila je da je odbila da snimi duet sa popularnim kolegom.

12.3.2025. 9:21

Pevačica NEUTEŠNA - u jednom danu imala TRI SMRTNA SLUČAJA: Htela sam da izgledam SREĆNO, ali ne mogu!
Showbiz

Pevačica NEUTEŠNA - u jednom danu imala TRI SMRTNA SLUČAJA: Htela sam da izgledam SREĆNO, ali ne mogu!

Pevač Saša Matić nedavno je održao veliki koncert u Beogradu, a tom prilikom okupio se veliki broj javnih ličnosti. Među njima našla se i pevačica koja je u jednom danu imala čak tri smrtna slučaja.

11.3.2025. 10:41

Slađa Alegro otkrila pikanterije iz privatnog života: "Zoran kaže - Ona kad drekne ‘izuvajte se’ izuva se i onaj sa drugog sprata!"
Showbiz

Slađa Alegro otkrila pikanterije iz privatnog života: "Zoran kaže - Ona kad drekne ‘izuvajte se’ izuva se i onaj sa drugog sprata!"

Pevačica Slađa Alegro pred kamerama "Exkluziva" govorila je o privatnom životu, ali i o tome kako je uspela da smrša čak 30 kilograma koje je nabacila tokom trudnoće.

10.3.2025. 12:13

Slađa Alegro progovorila o POROĐAJU i drastičnom gubitku kilograma: Pisalo se da je smršala čak 30 KILOGRAMA!
Showbiz

Slađa Alegro progovorila o POROĐAJU i drastičnom gubitku kilograma: Pisalo se da je smršala čak 30 KILOGRAMA!

Pevačica Slađa Alegro pred kamerama "Exkluziva" govorila je o privatnom životu.

9.3.2025. 13:12

Pevačica se POVUKLA IZ JAVNOSTI zbog porodične tragedije: Izgubila sam MOTIVACIJU nakon njegove smrti!
Showbiz

Pevačica se POVUKLA IZ JAVNOSTI zbog porodične tragedije: Izgubila sam MOTIVACIJU nakon njegove smrti!

Pevačica se u jeku popularnosti povukla iz javnosti zbog smrti člana porodice.

8.3.2025. 13:27

Milena Ćeranić ima u planu da OBJAVI ROMAN: Volela bih da odam neke MALE TAJNE... (VIDEO)
Showbiz

Milena Ćeranić ima u planu da OBJAVI ROMAN: Volela bih da odam neke MALE TAJNE... (VIDEO)

Pevačica Milena Ćeranić priznala je da ima u planu da objavi roman.

8.3.2025. 10:42

Slađa Alegro se RASPLAKALA pred kamerama zbog OVOG PITANJA: Pevačica nije mogla da kontroliše SUZE!
Showbiz

Slađa Alegro se RASPLAKALA pred kamerama zbog OVOG PITANJA: Pevačica nije mogla da kontroliše SUZE!

Pevačica Slađa Alegro rasplakala se pred kamerama.

8.3.2025. 9:26

Kakav treba da bude muškarac sa kojim bi Barbara Bobak bila u VEZI?
Showbiz

Kakav treba da bude muškarac sa kojim bi Barbara Bobak bila u VEZI?

Pevačica Barbara Bobak gostujući u emisiji "Exkluziv NIGHT" govorila je o ljubavi.

7.3.2025. 12:19

Barbara Bobak progovorila o OGOVARANJU NA ESTRADI, pa priznala šta joj smeta: Nervira me LAŽNO PREDSTAVLJANJE I FOLIRANJE!
Showbiz

Barbara Bobak progovorila o OGOVARANJU NA ESTRADI, pa priznala šta joj smeta: Nervira me LAŽNO PREDSTAVLJANJE I FOLIRANJE!

Pevačice Barbara Bobak i Andreana Čekić nedavno su gostovale u emisiji "Exkluziv NIGHT", a tom prilikom pred kamerama govorile su o mnogim temama.

6.3.2025. 11:22

Andreana Čekić JAVNO progovorila o teoriji da je ZEMLJA RAVNA PLOČA, pa poručila: Ne želim da se ZEZAM oko toga što STVARNO MISLIM!
Showbiz

Andreana Čekić JAVNO progovorila o teoriji da je ZEMLJA RAVNA PLOČA, pa poručila: Ne želim da se ZEZAM oko toga što STVARNO MISLIM!

Pevačica Andreana Čekić je zagovornik teorije da je Zemlja ravna ploča, a o tome je javno govorila u emisiji "Exkluziv NIGHT".

5.3.2025. 12:04

Milena Ćeranić progovorila o POVLAČENJU sa scene i odlasku U PENZIJU!
Showbiz

Milena Ćeranić progovorila o POVLAČENJU sa scene i odlasku U PENZIJU!

Pevačica Milena Ćeranić snimila je svoj prvi muzički album nakon 18 godina karijere, a tim povodom govorila je pred kamerama "Exkluziva".

5.3.2025. 10:48

Andreana Čekić JAVNO progovorila o PROBLEMU SA KOSOM: Zbog toga nosi PERIKE!
Showbiz

Andreana Čekić JAVNO progovorila o PROBLEMU SA KOSOM: Zbog toga nosi PERIKE!

Pevačica Andreana Čekić javno je priznala da nosi perike, a o tome je govorila u emisiji "Exkluziv NIGHT".

4.3.2025. 15:02

Karleuša progovorila o POSLEDNJEM SUSRETU sa Sašom Popovićem: Rekao mi je "Zar si stvarno mislila da ću ja da UMREM, a da tebe još jednom NE VIDIM?"
Showbiz

Karleuša progovorila o POSLEDNJEM SUSRETU sa Sašom Popovićem: Rekao mi je "Zar si stvarno mislila da ću ja da UMREM, a da tebe još jednom NE VIDIM?"

Pevačica Jelena Karleuša pred kamerama "Exkluziva" prisetila se svog poslednjeg susreta sa Sašom Popovićem, koji je 1. marta preminuo nakon borbe sa teškom bolešću.

4.3.2025. 10:59

• 1
  • ...
  • 18
  • 19
  • 20
  • ...
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Energija ovog dana vam ne prija, osećate se teško, statično i verovatno ćete sa mukom završavati redovne obaveze. Ipak, atmosfera na poslu je korektna, pa će vam donekle biti lakše. Emotivni partner od vas očekuje više pažnje tokom ovog dana.

bik
Bik

Orni za posao niste, ali za šalu I veselu komunikaciju sa kolegama – jeste. Uz dobro raspoloženje, brže će vam proći dan. Korektan odnos sa voljenom osobom, I moguće je da ćete popodne odvojiti ili za izlazak ili posvetiti više vremena jedno drugom.

blizanci
Blizanci

Danas ste se baš setili da se bakćete važnim obavezama, kad vidite da niko od kolega nije raspoložen za posao. Bolje se pridružite opuštajućoj atmosferi I ostavite ovo za sutra. Odnos sa voljenom osobom je dobar trenutno, ne kvarite ga primedbama.

rak
Rak

I sami ste svesni da je maltene pa nemoguće da ostvarite sve ono što ste isplanirali, ali ako ništa drugo – makar ćete se potruditi. Neka povređenost kada je emotivni segment u pitanju, moguće je da ste očekivali da vam partner posveti više pažnje.

lav
Lav

Za posao baš I niste, ali za druženje jeste. U poslovno okruženje unećete danas jedno vrcavo I vedro raspoloženje I biti u centru pažnje. Možete nehotice napraviti neku grešku ili propust kada je voljena osoba u pitanju. Potrudite se da budete korektni.

devica
Devica

Izgledaće vam kao da ćete nešto uspeti da završite bez problema, ali će se ova obaveza ipak pokazati kao krupan zalogaj za vas. Trebaće dosta truda da ovo obavite I budete zadovoljni. Imate velike planove sa emotivnim partnerom.  

vaga
Vaga

Nećete biti zadovoljni odlaganjem situacija, ali ćete morati da prihvatite da danas nije dan da ovo završite. Neko na vrlo simpatičan način flertuje sa vama I ne možete da poreknete da ste zainteresovani. Opustite se i uživajte malo u dešavanjima.

škorpija
Škorpija

Nit više planova za danas, nit manje realizacije. Verovatno ćete u jednom momentu morati da odustanete I da pustite da stvari idu svojim tokom. Možete isprovocirati neku sitniju raspravu sa partnerom, ako se budete inatili I tvrdoglavili.

strelac
Strelac

Lako rešavanje sitnijih problema. Drugi imaju razumevanja, pa će vam rado izaći u susret. Stoji vam I manji dobitak. U emotivnom segmentu – iako je još dosta toga ostalo nerešeno između vas I voljene osobe, trudite se da se to ne odrazi kroz susret.

jarac
Jarac

Danas sa pravom očekujete pomoć I podršku od strane nekih osoba, pošto ste u proteklom periodu dosta toga uradili za njih I više puta im izašli u susret. Dobri kontakti sa suprotnim polom, pa pokrenite jaču komunikaciju sa simpatijom.

vodolija
Vodolija

Neki su vas neplanirani troškovi oneraspoložili, pa će vam biti potrebno više vremena da se saberete I priključite radnoj atmosferi. U emotivnom segmentu – partner ima lepo iznenađenje za vas. Opustite se u popodnevnim satima I uživajte u njegovoj pažnji.

ribe
Ribe

Dosta korektni odnosi u poslovnom okruženju. Lako pronalazite zajednički jezik sa onima sa kojima sarađujete. Nešto može izgledati kao komplikovano, ali ćete brzo otkriti rešenje. Moguće je da voljena osoba neće moći da vam posveti dovoljno vremena.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.