Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Igra sudbine

Igra sudbine: Strast i osveta - Ponedeljak, 6. oktobar - Da li je Aleksi bilo lepo sa Gabrijelom?
Najava

Igra sudbine: Strast i osveta - Ponedeljak, 6. oktobar - Da li je Aleksi bilo lepo sa Gabrijelom?

Pančeta primećuje da je Goran zabrinut i želi da sazna šta ga muči.

6.10.2025. 0:07

Igra sudbine: Strast i osveta - Nedelja, 5. oktobar - "Volim te"
Najava

Igra sudbine: Strast i osveta - Nedelja, 5. oktobar - "Volim te"

Komarac dolazi kod Kanačkih, a njegov iznenadni dolazak Ivana će potpuno skameniti.

5.10.2025. 10:40

Luka Raco otkrio kako se snalazi u KUHINJI, pa se prisetio svog PRVOG JELA: Bilo je BEZUSPEŠNO, niko nije jeo!
Showbiz

Luka Raco otkrio kako se snalazi u KUHINJI, pa se prisetio svog PRVOG JELA: Bilo je BEZUSPEŠNO, niko nije jeo!

Glumac Luka Raco, zvezda serije "Igra sudbine", u razgovoru za "Exkluziv" otkrio je kako se snalazi u kuhinji.

4.10.2025. 11:04

Igra sudbine: Strast i osveta - Subota, 4. oktobar - "Ne želim da ulazim u raspravu sa ženom koja čeka moje dete"
Najava

Igra sudbine: Strast i osveta - Subota, 4. oktobar - "Ne želim da ulazim u raspravu sa ženom koja čeka moje dete"

Aleksa dopušta Gabrijeli da zavodi red u firmi, a za to ima i opravdanje - ne želi da ulazi u raspravu sa ženom koja nosi njegovo dete.

4.10.2025. 10:26

Igra sudbine: Strast i osveta Petak, 3. oktobar - Maksim Šubarević izlazi iz zatvora
Najava

Igra sudbine: Strast i osveta Petak, 3. oktobar - Maksim Šubarević izlazi iz zatvora

Vanja nastavlja da pravi smicalice u magazinu.

2.10.2025. 21:58

Saša Joksimović o povratku svog lika u "Igru sudbine": "Maksim je sad malo više negativan lik; za sad mi se dopada kako to ide" (VIDEO)
Showbiz

Saša Joksimović o povratku svog lika u "Igru sudbine": "Maksim je sad malo više negativan lik; za sad mi se dopada kako to ide" (VIDEO)

Glumcu Saši Joksimoviću je ovih dana sve potaman - sprema predstavu, proba u prirodi, a serija „Igra sudbine“ donosi iznenađujući preokret u svojoj osmoj sezoni pod nazivom „Strast i osveta“.

2.10.2025. 11:07

Igra sudbine: Strast i osveta - Četvrtak, 2. oktobar - Pančeta saznaje detalje Aleksine navodne afere sa Gabrijelom
Najava

Igra sudbine: Strast i osveta - Četvrtak, 2. oktobar - Pančeta saznaje detalje Aleksine navodne afere sa Gabrijelom

Pančeta pokušava da reši situaciju između Lenke i Alekse.

1.10.2025. 22:00

Igra sudbine: Strast i osveta - Sreda, 1. oktobar - Olga ne veruje da je Gabrijela trudna sa Aleksom
Najava

Igra sudbine: Strast i osveta - Sreda, 1. oktobar - Olga ne veruje da je Gabrijela trudna sa Aleksom

Olga dolazi kod Lenke kako bi sa njom otvoreno razgovarala o Aleksi, koji teško podnosi njihov raskid.

30.9.2025. 22:00

Saša Joksimović otkriva ŠTA VAS očekuje u NOVOJ SEZONI "Igre sudbine": Maksim Šubarević je IZAŠAO IZ ZATVORA i krenuo je da pravi HAOS!
Showbiz

Saša Joksimović otkriva ŠTA VAS očekuje u NOVOJ SEZONI "Igre sudbine": Maksim Šubarević je IZAŠAO IZ ZATVORA i krenuo je da pravi HAOS!

Novi zapleti u osmoj sezoni najgledanije domaće serije "Igra sudbine", koja od ove jeseni nosi naziv "Strast i osveta".

30.9.2025. 13:10

Igra sudbine: Strast i osveta - Utorak, 30. septembar - "Našla sam moje rođeno dete"
Najava

Igra sudbine: Strast i osveta - Utorak, 30. septembar - "Našla sam moje rođeno dete"

Pančeta ne krije koliko je srećna što je konačno našla svoje biološko dete za koje je godinama mislila da je umrlo.

30.9.2025. 9:25

Luka Raco progovorio o NOVOJ SEZONI serije "Igra sudbine": Znao sam da će biti komplikacija u odnosu među kolegama na setu
Showbiz

Luka Raco progovorio o NOVOJ SEZONI serije "Igra sudbine": Znao sam da će biti komplikacija u odnosu među kolegama na setu

Večeras od 20.00 na Prvoj televiziji ne propustite novu sezonu serije "Igra sudbine", koja nosi naziv "Strast i osveta".

29.9.2025. 16:21

Milan Bosiljčić otkriva šta vas očekuje u NOVOJ SEZONI serije "Igra sudbine: Strast i osveta": Dobio sam POZIV da se vratim...
Showbiz

Milan Bosiljčić otkriva šta vas očekuje u NOVOJ SEZONI serije "Igra sudbine: Strast i osveta": Dobio sam POZIV da se vratim...

Danas od 20 časova na Prvoj televiziji počinje nova sezona serije "Igra sudbine", koja od ove jeseni nosi naziv "Strast i osveta".

29.9.2025. 11:22

Goran saznao da je Pančeta njegova MAJKA: Pogledajte emotivnu scenu iz serije "Igra sudbine" koju su svi sa nestrpljenjem očekivali!
nova sezona večeras od 20.00

Goran saznao da je Pančeta njegova MAJKA: Pogledajte emotivnu scenu iz serije "Igra sudbine" koju su svi sa nestrpljenjem očekivali!

Večeras od 20.00 na Prvoj televiziji gledajte novu sezonu serije "Igra sudbine: Strast i osveta", koja donosi nove neverovatne priče.

29.9.2025. 10:53

Igra sudbine: Strast i osveta - Ponedeljak, 29. septembar - "Aleksa je Gabrijeli napravio dete u Budimpešti"
Najava

Igra sudbine: Strast i osveta - Ponedeljak, 29. septembar - "Aleksa je Gabrijeli napravio dete u Budimpešti"

Aleksa situaciju u kojoj se nalazi pokušava da ublaži alkoholom, a Mile ga otvoreno pita da li je stvarno spavao sa Gabrijelo.

29.9.2025. 9:44

• 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • ...
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

U prvom delu dana će vam biti potrebno više odmora, opuštenosti, tišine. Kao da želite da se resetujete I obnovite najpre psihičke snage svog organizma. Drugi deo ove nedelje donosi inspirativne I opuštene razgovore, najpre sa prijateljima.

bik
Bik

Dan mira, opuštenosti I prikupljanja snage za narednu sedmicu. Bez obzira na to što je neradni dan – itekako je moguće da ćete imati dogovore sa kolegama. I prijatelji danas imaju važnu ulogu kod vas – pomažu vam da održite dobro raspoloženje.

blizanci
Blizanci

Lepa, opuštena I mirna energija ovog dana  samo će vam delimično prijati. Moraćete da pronađete način da više budete u pokretu I da više komunicirate. Očekujte mnogobrojne kontakte, što sa prijateljima što sa osobama koje su vam privlačne I zanimljive.

rak
Rak

Danas ste nežni, senzitivni, osetljivi I doza romantičnosti je pojačana. Nemojte ceo dan izgubiti u maštanju i snovima na javi, budite aktivniji. Odnos sa emotivnim partnerom je danas dobar, velika ste podrška jedno drugom.

lav
Lav

Danas se ne osećate baš udobno u sopstvenoj koži. Kao da postoje neke situacije koje vam smetaju, koje vam odvlače pažnju ili zbog kojih se osećate čudno, nedefinisano. Ukoliko imate nešto što vas muči – podelite to sa prijateljima ili onima koji su vam najbliskiji.

devica
Devica

Danas se osećate odlično, baš u svom element I energiji. Jako dobri kontakti sa osobama koje su oko vas, pogotovo sa emotivnim partnerom. Kao da se razumete bez reči. Bićete velika podrška I pomoć jedno drugom.

vaga
Vaga

Usmerićete se na završetak nekih obaveza koje ste ostavili za danas, ali to vam neće teško pasti. Uživate u onome što radite I to vas ispunjava. Jako dobri kontakti I odnos sa suprotnim polom. Komunikacija lako teče I uživaćete u njoj.

škorpija
Škorpija

Lepo naglašeno polje ljubavi, bliskosti, uživanja. Šta god da radite danas, čemu god da posvetite svoje vreme I pažnju – to radite na pravi način. Ukoliko imate obaveze, bilo oko kuće ili sa emotivnim partnerom – lako ćete ih završiti.

strelac
Strelac

Uspevate da organizujete I sebe I druge na pravi način. Lepo naglašeno polje doma I porodice govori o tome da u ovom segmentu danas posebno imate mir I posvećenost jedni drugima. Odlična komunikacija sa partnerom.

jarac
Jarac

Možda će vam danas u nekom momentu biti teško da se organizujete ili nećete biti sigurni da li ćete sve obaviti na vreme I onako kako ste zamislili. No, ovo su prolazni trenuci koji neće umanjiti lepu energiju ovog dana.

vodolija
Vodolija

Odličan dan za vas, pogotovo za pitanja ljubavi, zabave, druženja, dece. Imate inicijativu, umete da pokrenete I sebe I druge na pravi način. Komunikacija sa osobom koja vas privlači je danas posebno interesantna.

ribe
Ribe

Kontakt sa porodicom I onima koje volite donosi vam danas zadovoljstvo, opuštenost I smirenje. Posvetite im svoje vreme I pažnju. Prija vam što je jedna osoba jako angažovana oko vas, iako je bar za sada – doživljavate samo kao prijatelja.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.