• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

Goca Lazarević

Goca Lazarević progovorila o ŽIVOTU U NA BEŽANIJSKOJ KOSI: "Deco, blizu je GROBLJE"
Showbiz

Goca Lazarević progovorila o ŽIVOTU U NA BEŽANIJSKOJ KOSI: "Deco, blizu je GROBLJE"

Pevačica Goca Lazarević pred kamerama "Exkluziva" priznala je da kuću na Bežanijskoj kosi ne bi menjala ni za šta na svetu.

1.10.2025. 11:53

Goca Lazarević bez dlake na jeziku: Danas sve devojke liče jedna na drugu!
Showbiz

Goca Lazarević bez dlake na jeziku: Danas sve devojke liče jedna na drugu!

Goca Lazarević se osvrnula na sve prisutniji trend estetskih zahvata među mladim devojkama.

15.8.2025. 11:35

Vesna Zmijanac odbila ČUVENI HIT!
Showbiz

Vesna Zmijanac odbila ČUVENI HIT!

Muzičku karijeru Vesne Zmijanac obeležili su mnogi hitovi, a malo ko zna da je pevačica odbila da snimi jednu poznatu pesmu.

17.4.2025. 10:29

Pevačica NEUTEŠNA - u jednom danu imala TRI SMRTNA SLUČAJA: Htela sam da izgledam SREĆNO, ali ne mogu!
Showbiz

Pevačica NEUTEŠNA - u jednom danu imala TRI SMRTNA SLUČAJA: Htela sam da izgledam SREĆNO, ali ne mogu!

Pevač Saša Matić nedavno je održao veliki koncert u Beogradu, a tom prilikom okupio se veliki broj javnih ličnosti. Među njima našla se i pevačica koja je u jednom danu imala čak tri smrtna slučaja.

11.3.2025. 10:41

Šta Goca Lazarević NIKADA NIJE DOZVOLJAVALA SVOJIM PARTNERIMA?
Showbiz

Šta Goca Lazarević NIKADA NIJE DOZVOLJAVALA SVOJIM PARTNERIMA?

"Da se mi oblačimo za muškarce, mi žene onda ne bismo davale toliko novca".

12.12.2024. 9:46

Zašto se Goca Lazarević PLAŠILA da će na jednom nastupu DOBITI BATINE?
Showbiz

Zašto se Goca Lazarević PLAŠILA da će na jednom nastupu DOBITI BATINE?

Pevačica Goca Lazarević ima impozantnu karijeru i već decenijama uspešno traje na domaćoj muzičkoj sceni!

5.10.2024. 9:24

Nikad nije kasno - Nedelja, 6. oktobar - Goca Lazarević nasmejala sve u studiju: Nisam mogla da te slušam koliko sam te gledala (VIDEO)
Najava

Nikad nije kasno - Nedelja, 6. oktobar - Goca Lazarević nasmejala sve u studiju: Nisam mogla da te slušam koliko sam te gledala (VIDEO)

Novu epizodu najgledanijeg porodičnog programa „Nikad nije kasno“ pratite u nedelju od 21 sat, a već u samoj najavi možemo da zaključimo da je pred nama još jedna uzbudljiva emisija.

3.10.2024. 15:19

Vesna Zmijanac je odbila OVAJ ČUVENI HIT, a za to je imala dobar RAZLOG: Pesma je na kraju obeležila karijeru njene koleginice!
Showbiz

Vesna Zmijanac je odbila OVAJ ČUVENI HIT, a za to je imala dobar RAZLOG: Pesma je na kraju obeležila karijeru njene koleginice!

Pevačica Vesna Zmijanac može da se pohvali brojnim hitovima, međutim, jednu pesmu je odbila da snimi, a postala je takođe veliki hit.

16.7.2024. 10:01

Istraživali smo kakav odnos poznati imaju sa KOMŠIJAMA: Saznajte koja PEVAČICA JE U SVAĐI sa susedima, a koga bi svako poželeo u svom okruženju! (VIDEO)
Showbiz

Istraživali smo kakav odnos poznati imaju sa KOMŠIJAMA: Saznajte koja PEVAČICA JE U SVAĐI sa susedima, a koga bi svako poželeo u svom okruženju! (VIDEO)

Ekipa "Exkluziva" istraživala je kakav odnos naše poznate ličnosti imaju sa svojim komšijama!

26.6.2024. 9:46

Goca Lazarević otkrila NEPOZNATE DETALJE iz privatnog života: Pevačica JAVNO PRIZNALA da je bila zaljubljena u OVOG glumca! (VIDEO)
Showbiz

Goca Lazarević otkrila NEPOZNATE DETALJE iz privatnog života: Pevačica JAVNO PRIZNALA da je bila zaljubljena u OVOG glumca! (VIDEO)

Pevačica Goca Lazarević otkrila je nepoznate i zanimljive detalje iz svog privatnog života.

9.5.2024. 11:04

Kolege se usaglasile da NIJE DOBRO VODITI PARTNERA na svoje nastupe: "Mi PROFESIONALNO FLERTUJEMO", "Radimo posao" (VIDEO)
Showbiz

Kolege se usaglasile da NIJE DOBRO VODITI PARTNERA na svoje nastupe: "Mi PROFESIONALNO FLERTUJEMO", "Radimo posao" (VIDEO)

Gostujući u emisiji "Exkluziv NIGHT", Goca Lazarević, Kaja Ostojić i Emir Aličković su se jednoglasno složili da pevači na svoje nastupe nikada ne treba da vode svoje partnere.

3.5.2024. 10:02

"Kad bi me neko najavio kao Vendi, ne znam kako bi mi bilo..." Goca Lazarević zasmejala sve u studiju anegdotom sa nastupa (VIDEO)
Showbiz

"Kad bi me neko najavio kao Vendi, ne znam kako bi mi bilo..." Goca Lazarević zasmejala sve u studiju anegdotom sa nastupa (VIDEO)

Ističe da nije sujetna i da nema problem ako je pomešaju sa koleginicama.

3.5.2024. 1:00

"Sve ima svoju cenu, ja kao žena SPREMNA SAM DA PLATIM CENU I U LJUBAVI"! Pevačica dala savet mlađim generacijama... (VIDEO)
Showbiz

"Sve ima svoju cenu, ja kao žena SPREMNA SAM DA PLATIM CENU I U LJUBAVI"! Pevačica dala savet mlađim generacijama... (VIDEO)

Pevačica Goca Lazarević jedna je od onih žena koje mogu da se pohvale odličnim odnosom koji je imala sa svojom svekrvom.

3.5.2024. 0:54

Exkluziv NIGHT - Sreda, 1. maj - Gosti: Kaja Ostojić, Goca Lazarević i Emir Aličković
Najava

Exkluziv NIGHT - Sreda, 1. maj - Gosti: Kaja Ostojić, Goca Lazarević i Emir Aličković

Ove srede, 1. maja pripremili smo pravo praznično slavlje - za gledaoce Prve televizije pevaće Kaja Ostojić, Goca Lazarević i Emir Aličković.

1.5.2024. 9:00

Horoskop
ovan
Ovan

Preumorni ste, previše ste se opteretili u prethodnim danima I sada samo želite da vas svi ostave na miru. Nemate volje za posao. Više ste okrenuti emotivnom delu, ali ni on danas ne funkcioniše najsjajnije. Pomalo smoran dan.

bik
Bik

Vi kao vi ste dobro, ali problemi i kočenja dolaze od strane saradnika i kolega. Trenutno ne znate kako da reagujete, sačekajte. Ne vidite perspektivu u jednom odnosu, ali ne možete da poreknete da ste ovom osobom jako privučeni.

blizanci
Blizanci

Trudićete se da otaljate obaveze koje imate, mada vam do posla nije ni malo. Više ste opterećeni pitanjima ljubavi, i želite da što pre razrešite neke situacije koje vam nisu jasne. U postojećim emotivnim odnosima – dan donosi klackalice osećanja.

rak
Rak

Naglo zatišje je nastupilo u poslovnom segmentu. Koliko vam ovo prija, toliko vas i plaši šta je sledeće što će doći na dnevni red. Opustite se malo i više se okrenite ka pitanjima ljubavi – ovde postoje situacije koje morate srediti sa partnerom što pre.

lav
Lav

Ovaj dan će vam doneti jaču energiju i pomoći da razrešite neke situacije, ali daleko ste još od smirenosti i stabilnosti. Problemi u dogovorima. Možete napraviti konkretniji potez prema jednoj osobi – ipak, ovo će dovesti samo do polovičnog rezultata.

devica
Devica

Pokušavate da sagledate svoju poslovnu situaciju, ali dosta toga vam je nepoznato, pa sada samo zalud gubite vreme u razmišljanjima. Sačekajte, naredni dani će pokrenuti stvari. Jedna osoba vas je duboko dotakla i ne možete da je izbacite iz glave. 

vaga
Vaga

Ne znate čega prvo da se prihvatite. Energija vam je promenljiva, i teško je da ćete uspeti da ostvarite planove. Budite skoncenrisani, jer možete napraviti ozbiljnije greške ili zaboraviti ono što je bitno. Emotivno – veliki zanos prema jednoj osobi.

škorpija
Škorpija

Danas je konfuzan dan. Teško je da ćete vi moći da se usmerite na svoje poslovne obaveze. Mnogo toga vam je u glavi, a rešenja teško pronalazite. Ceo dan ćete provesti upleteni u razmišljanja, planiranja, sanjarenja. Emotivno – jake strasti.

strelac
Strelac

Budite obazrivi kada su poslovne obaveze u pitanju, jer možete napraviti propuste ili u potpunosti zaboraviti na ono što ste dogovorili. Dan nepovoljan za finansije. Emotivno ovo je trenutak kada biste morali da više posvetite pažnju partneru.  

jarac
Jarac

Toliko su vas iscrpela dešavanja u prethodnim danima, da jedva funkcionišete. U dogovorima budite obazrivi, jer vam mogu promaknuti bitne stvari i detalji. Za emotivne kontakte ovo je dobar dan. Pokrenite se ka osobi koja vas privlači.

vodolija
Vodolija

Moguće je da ste imali nameru da budete fokusirani i produktivni. Ipak, to su bile vaše namere, a realnost pokazuje da ćete veći deo dana provesti u nekom praznom hodu i funkcionisati potpuno neefikasno. Emotivno – zbunjenost.

ribe
Ribe

Neće vam biti pravo zbog ponašanja nekih osoba. Ipak, trenutno nemate pojma šta da uradite da biste ovo sredili. Danas vam se ne savetuje da donosite bitnije odluke, jer nemate jasnu sliku u glavi šta se dešava. Veliki emotivni zanos i razmišljanje.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.