Lepota

Na humanitarnoj modnoj reviji poznate ličnosti će deliti paketiće deci iz prihvatilišta

Tamara Dragičević, Nikola Kojo, Đus, Sara Jovanović, Ivan Ivanović i mnogi drugi će na reviji modne agencije Fabrika podeliti paketiće deci iz prihvatilišta.
23.12.2013. - 12:19h
Plakat
Plakat

Modna agencija Fabrika organizuje tradicionalnu,  humanitarnu  modnu reviju za decu prihvatilišta koja će biti održana 25. decembra, u sali Renome, novoizgrađenog LOBY CENTRA, kada će svoje nove kolekcije prikazati:

1. SOFTWARE by DRAGANA OGNJENOVIĆ

2. ATELIER IGOR TODOROVIĆ

3. BILICZKI i kreator VLADIMIR STOJANOVIĆ

Fabrika je u poslednjih godinu dana skoro sve događaje i revije posvećivala deci Prihvatilišta i prikupili smo pored novčanih sredstava i većinu proizvoda u kojima deca oskudevaju. Na ovoj reviji ćemo se zahvaliti i svim donatorima, pogotovo onima koji su ih konstantno snabdevali u svemu što im je neophodno za dostojanstven život, kao što su hrana, garderoba, sredstva za higijenu.

Kako se sva deca ovog sveta raduju Novogodišnjim i Božićnim praznicima, pre svega zbog poklona koje dobijaju od Deda Mraza i na ovoj reviji ćemo, kao prošle godine, okititi veliku jelku ispod koje će zvanice revije stavljati poklone.

Ono što će biti posebno interesantno ovog puta je što je 22 dece koja trenutno borave u Prihvatilištu, poslalo crteže i pisma za Deda Mraza na adresu Fabrike. Svi oni su napisali šta žele i to će i dobiti. Pored toga, svako dete ima svog idola kog želi da upozna, pa su u svojim pismima napisali i koja poznata ličnost, kojoj se dive, žele da im uruči poklon. Po završetku revije, 22 poznate ličnosti će uručiti deci poklone koje su poželeli od Deda Mraza, među njima su Tamara Dragičević, Nikola Kojo, Đus, Sara Jovanović, Ivan Ivanović i mnogi drugi.