RADNIM DANIMA I VIKENDOM U 20.00

Igra sudbine

Serija “Igra sudbine”, koja već godinama osvaja srca publike, ide u susret 1.000 epizodi!

Foto: Promo/PRVA TV
Foto: Promo/PRVA TV
.

Najgledanija i najdugovečnija serija u Srbiji "Igra sudbine“ nastavlja svoj život i sigurnim koracima stiže do 1.000. epizode u istom terminu – svakog dana u 20.00!

Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u “Igri sudbine” ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled.

Nove epizode vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za svoje omiljene junake. A šta će se do kraja dešavati – ne možete ni da zamislite!

.

Svaka od, do sada emitovanih više od 900 epizoda, imala je svoj pečat, neočekivane obrte, ljubavne intrige, skandale, ali i čiste emocije i sjajna prijateljstva.

Životi porodica Kanački i Ožegović iz korena su promenjeni, jer se pojavila nova porodica - porodica Bošnjak.

Bračni par Andrija (Branimir Popović) i Jovana Bošnjak (Bojana Ordinačev) otkupljuju “Kan holding”, zbog čega Luka, Aleksa, Pančeta i Sofija ostaju bez posla. Nova kompanija "Kan kapital" nastala je spajanjem "Kan holdinga" i “AB kapitala". Luka i Aleksa rade u Maldivima, a pošto su izgubili i vilu sada žive kod Pančete i Tiće.

Vukašin Suvobrk (Slobodan Ćustić) je u međuvremenu otvorio svoju detektivksu agenciju i razvio posao. Naravno, životi članova porodica Kanački i Ožegović su mu prioritet, ali radi i druge poslove. Jedan od zadataka koje je imao je da pronađe misterioznog muškarca, a jedini trag je bila fotografija koju je nepoznata devojka donela u njegovu kancelariju kada ga je angažovala.

Vremenom smo saznali da Andrija ima brata Gvozdena (Nenad Jezdić) i da je zapravo on misteriozni muškarac, kog Vukašin traži. Kako bi i dalje, kao što je publika navikla, "Igra sudbine" intrigirala, nedavno se u ovoj telenoveli pojavio još jedan važan lik. Reć je o Tomislavu Horvatu (Miodrag Miki Krstović), koji će tek da "zabiberi" događaje koji nas očekuju u novim epizodama ove dugovečne serije.

Podsećamo, u prethodnim sezonama posebnu draž seriji dali su glumci Voja Brajović, Ljubomir Bandović i Zlata Numanagić.

LIKOVI:

.

.

ANDRIJA BOŠNJAK (Branimir Popović) - poznati biznismen koji je radom nadogradio i ojačao porodičnu firmu "AB kapital", ali kada je posao u pitanju nema milosti. I nema problem da pregazi svakoga ko mu stoji na putu. On ima lošu sliku o ženama, smatra da su zlo, da samo žele pare i da im se ne može verovati. Veze u koje ulazi su površne, za jednu noć. Ali, oženjen je Jovanom sa kojom ima sina Kostu. Odnos sa suprugom je hladan, i iako je ona majka njegovog deteta, uvek je drži na distanci.

Branimir Popović; Foto: Prva/Aleksandar Krstović Krle
Branimir Popović; Foto: Prva/Aleksandar Krstović Krle
.

JOVANA BOŠNJAK (Bojana Ordinačev) - Jovana je Andriju upoznala veoma mlada i nakon prve provedene zajedničke noći ostala u drugom stanju. Andrija je ženi zbog šasti porodice Bošnjak, ali je ona i pored svega njegov oslonac i podrška u životu. Iako joj je što-šta priredio u zajedničkom bračnom životu, Jovana i dalje voli Andriju. Jedino Jovana zna da Andrija ima i meku stranu, da ume da bude osetljiv. Jovana vodi fondaciju u okviru njegove firme "AB Capital".

Bojana Ordinačev; Foto: Prva/Miša Obradović
Bojana Ordinačev; Foto: Prva/Miša Obradović
.

SLOBODANKA BOBA MARIĆ (Lora Orlović) - Boba je Andrijina dugogodišnja sekretarica. Sposobna, sve bi uradila za njega, divi mu se, misli da je najbolji muškarac na svetu, brine o njegovom zdravlju, a zapravo je u njega zaljubljena celog života. Andrija se prema njoj ponaša kao prema sestri. Boba je osoba od apsolutnog poverenja. Sve o njemu zna, pa čak i njegove "ljubavne izlete" u braku, koje Boba čak i pravda, govoreći da je Jovana sama kriva za to.

GVOZDEN BOŠNJAK (Nenad Jezdić) - Gvozden je Andrijin rođeni brat, koji je napustio porodicu pre više od 20 godina. Njegov lik obojen je intrigama, ljudskim dramama, padovima i posrnućima, zbog čega se Gvozden opredeljuje za asketski život i potpuno prekida odnos sa porodicom. Gvozden samom sebi komplikuje život, kako ga ne bi zakomplikovao drugima.

Nenad Jezdić; Foto: Prva/Aleksandar Krstović Krle
Nenad Jezdić; Foto: Prva/Aleksandar Krstović Krle
.

TOMISLAV HORVAT (Miodrag Miki Krstović) - Tomislav je general u penziji. Tokom devedesetih godina je predvodio privatnu specijalnu vojnu jedinicu. Ujedno je i ratni profiter koji se obogatio u tim teškim vremenima. Živi u Beogradu, tačnije, na Dedinju. Aktivan je saradnik Državne bezbednosti. Usko je povezan kako sa vladajućom strukturom, tako i sa podzemljem. Tomislav je "laf", šmeker i izuzetno opasan čovek. Najviše na svetu voli svoju unuku Miu, Gvozdenovu i Mirjaninu ćerku, nepoznatu devojku koja je ušetala u Vukašinovu kancelariju tražeći pomoć u nadi da će pronaći svog oca.

Miodrag Miki Krstović; Foto: Prva/Aleksandar Krstović Krle
Miodrag Miki Krstović; Foto: Prva/Aleksandar Krstović Krle
.

PANČETA (Sandra Bugarski) - Pančeta je oduvek bila zaštitnik porodice Ožegović i Kanački. Žena "velikog srca" uvek je svima pružala pomoć. Jedna od glavnih protagonista u seriji, kod koje su članovi porodice Kanački uvek dolazili po savet. Porodice Kanački i Ožegović su je uvek gledali kao člana porodice, a jedno vreme je bila i na čelu "Kan holdinga". Pančeta najviše od svega ne trpi nepravdu, pa se svakodnevno bori sa lažima i prevarama. Ima supruga Tiću Lenjina (Darko Tomović), kog voli najviše na svetu, ali isto tako voli i da ga "muči".

LUKA KANAČKI (Stevan Piale) – Najpre siromašan, a potom bogat. Lep, muževan ali pomalo sirov. Plahovit je, ali vremenom se menja i postaje suptilniji i emotivniji. Dva puta je bio u braku, prvi put sa Sofijom Šubarević (Matea Milosavljević) koja je od njega htela samo korist i porodično bogatstvo, a drugi put se u bračne vode upustio sa Unom Hrstić (Dragana Mićalović) sa kojom ima sina Aleksu. Tokom Uninog nestanka, Luka je uplovio u ljubavnu vezu sa Unom Zvrk, ali kada se njegova supruga vratila, vratile su se i njegove emocije prema njoj. Međutim, njihovom braku bliži se kraj, budući da je Una napustila njihov porodični dom i trenutno boravi u vili Kanački zajedno sa Andrijom Bošnjakom, koji je voli "do ludila".

ALEKSA OŽEGOVIĆ (Luka Raco) - Prvo bogat, a onda siromašan. Zgodan mladić, sa dobrim obrazovanjem. Često okrutan i bezosećajan. Promene koje mu se dešavaju menjaju ga nabolje. Postaje dobar čovek, zaljubljuje se u tadašnju sekretaricu Milu Galić, kasnije njegovu suprugu. Zajedno dobijaju sina Luku, a njihov brak je odolevao brojnim ljubavnim intrigama. Nakon Miline smrti, Aleksa postaje samohrani otac koji gubi i porodično bogatstvo, i zapošljava se u Tićinom kafiću "Maldivi". Sin i posao su mu na prvom mestu, ali u nekom trenutku u njegov život dolazi i nova ljubav. Koleginica iz njegove bivše kompanije "Kan holding", finansijski direktor Senka Kokolj (Sofija Rajović) je oduvek gajila emocije prema njemu, a on je sada konačno spreman za novu ljubav.

VUKAŠIN SUVOBRK (Slobodan Ćustić) - Porodicama Kanački i Ožegović on je oduvek bio čovek od poverenja. Nekada njihova desna ruka, danas postaje privatni detektiv koji na taj način štiti bezbednost porodica. Bivši visokopozicionirani radnik BIA-e. On je kao jedna vrsta crne kutije koja prikuplja, selektuje i obrađuje informacije - sve zna, sve može. Deluje misteriozno, opasno i nikad niko ne zna šta misli...