Iako je pranje kose naizgled jednostavan zadatak, ova frizerka veruje da većina žena to ipak radi pogrešno.

Ona je svojevremeno na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, podelila tačno uputstvo za pranje kose koje donosi sjajne, proverene rezultate, iako ne zahteva nikakve preparate niti višak vremena. I dalje su šampon i regenerator sve što vam treba, ali potrebno je koristiti ih na malo drugačiji način nego što ste do možda do sada radili!

"Prvo šamponiranje služi da kosu očistite od svih ulja i upotrebljenih proizvoda koji su se nakupili, tako da je neophodno da i drugi put nanesete šampon jer tek tada on može da uradi ono za šta je zaista namenjen", savetuje ova frizerka.

"Takođe, važno je da šampon nanesete samo na teme, a on će proći kroz kosu čitavom dužinom dok ga budete ispirali. Potom nanesite balzam, ali samo na sredinu i vrhove kose, a prstima ili češljem sa širokim zupcima raščešjajte celu kosu dok ste pod tušem. I zapamtite da kosu treba prati samo dva do tri puta nedeljno jer previše pranja može da izazove oštećenje kose", zaključila je Felisiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.