Serija "Munje: Opet!" PREMIJERNO NA PRVOJ od 2. maja! Miona Marković: Plaši me ali i raduje jedna epizoda u kojoj smo svi improvizovali (VIDEO)

Serija koja je nastavak kultnog filma "Munje", premijerno počinje sa prikazivanjem od 2. maja, svakog četvrtka i petka u 21.00! Šta se za ovih 20 godina desilo Marku, Popu, Gojku i drugim nezaboravnim likovima, čije replike znamo svi napamet? Kako su im životi zakomplikovali novi likovi, to su nam ovog "Jutra" upravo ti novi likovi, koje tumače Miona Marković i Marko Pavlović.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Budući da su snimani paralelno, serija će se razlikovati od filma koji je premijerno prikazan u martu prošle godine.

"Serija prati filmsku priču, ali postoji ta poslednja epizoda serije koje se ja najviše i plašim i najviše me raduje. Ona je zaista nešto drugo, jer je potpuno bila improvizovana. Svi smo improvizovali u toj epizodi", ističe Miona.

Serija će, kao i film, prikazati sudar dva sveta - starije i novije generacije, a pitanje je kako će se Marko, Pop i Gojko privići mlađima od sebe i da li će pripadnici mlađih generacija uspeti da ostvare ono što požele.

"Ja bih isto istakla da je suroviji svet danas za mlade. To bih istakla kao još jednu pouku "Munja: Opet!". Uspeli smo da prikažemo kako je to stvarno surovije nego što je nekad bilo. Da traješ duže je mnogo teže, nego nekad. Mislim da mnogo više mladi ljudi danas moraju da rade, nego što su pre radili da bi ostvarili ciljeve koje su ovi stariji ostvarivali mnogo lakše", zaključuje glumica.

Šta ćemo još naučiti iz serije, glumci su pričali u nastavku: