RADNIM DANIMA U 11.30

Lagalica

Prijave za drugu sezonu zabavnog dečjeg kviza su počele!

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Roditelji koji žele da svoju decu od od 4 do 8 godina starosti prijave za učešće u novoj sezoni ovog zanimljivog i kreativnog šou programa mogu da pošalju prijavu na mejl adresu lagalica@prva.rs.

U prijavi je važno navesti ime, prezime i godište deteta, kontakt telefon roditelja, kao i mesto u kom dete živi. Nakon prijave roditelje će kontaktirati produkcija Prve televizije i preneti im sve potrebne informacije o učešću u emisiji.

Mališani uzrasta od 4 do 8 godina biće gosti Bojana Ivkovića u studiju i odgovaraće na mnoga zanimljiva pitanja! Ono što ne znaju jeste da je Boki od njihovih roditelja već dobio mnogo informacija.

Kada krenu Bokijeve pitalice na zabavan način ćemo otkriti kako se mališani snalaze i kakve odgovore daju, naročito - kada žele nešto da sakriju. Kada kruna koju nose na glavi i lampica ispred njih zasvetle, znaće da su otkriveni. Kroz duhovit razgovor sa voditeljem pokušaće da se izvuku iz neugodne situacije, dečje i iskreno.

U veseloj i jedinstvenoj "Lagalici", deca će se odlično zabavljati, a svojim neiskvarenim srcima i hrabrim odgovorima pridobiće publiku.

strana 1 od 2 idi na stranu