NOVE EPIZODE RADNIM DANIMA U 19.45, VIKENDOM U 20.00

Igra sudbine

Serija koja je osvojila vaša srca nastavlja svoj život na Prvoj!

Foto: Promo/PRVA TV
Foto: Promo/PRVA TV
.

Najgledanija i najdugovečnija serija u Srbiji "Igra sudbine“ nastavlja svoj novi život od 28. avgusta u istom terminu - radnim danima u 19.45, vikendom 20.00!

Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u Igri sudbine videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Novu sezonu vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake. A šta će se do kraja dešavati – ne možete ni da zamislite!

Svaka od do sada emitovanih 795 epizoda imala je svoj pečat, neočekivane obrte, ljubavne intrige, skandale, ali i čiste emocije i sjajna prijateljstva.

.

Nova sezona počinje vešću da je Una Medić, poznatija kao Zvrk, doživela saobraćajnu nesrećnu na putu do Slovenije, kada se uputila da poseti bolesnu majku. Njene najbolje drugarice brinu i pokušavaju da saznaju da li je preminula.

Poznati biznismen i vlasnik Kan Holdinga umire i ta informacija je posebno rastužila direktorku Senku, koja u tom trenutku ostaje i bez dvojice glavnih radnika - Alekse i Luke, koji završavaju iza rešetaka.

S druge strane, nova ljubavna priča rađa se između Maksima i Žakline, koji svoj novi odnos započinju poljupcem u biznis klubu.

Posle dužeg vremena svađanja i netrpeljivosti, Senka konačno nalazi zajednički jezik sa Milom...

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

O seriji:

.

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih priča, intriga i skandala, trilerskih zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija – od ljubavi do prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Ovako je sve počelo:

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

Ada Kanački, bogata i prefinjena dama iz visokog društva, nakon trideset godina saznaje da joj je sin zamenjen na porođaju. Jednog sina je rodila, a drugog odgajila. Da bi jednom od njih spasila život - prinuđena je da donese zastrašujuću odluku, koja menja ne samo njihove živote, nego i živote svih onih koji ih okružuju.

Od tog trenutka, sudaraju se svet bogatih i svet siromašnih i nastaje stampedo različitih događaja i emocija. Neverovatni obrti, najnežnija osećanja, neočekivane ljubavne priče, ljubavni brodolomi unutar svih generacija, mržnja, bes, gnev, ljubomora, zavist, očajanje, bezizlaz, neprirodna savezništava koja se stalno menjaju, mućke, podmetanja, zabune, raspetljavanja starih misterija i otkrivanja najčuvanijih tajni, samo su deo dešavanja u kojima učestvuju svi likovi.

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

Uz obilje drame, ali i smeha, kao i trilerskih zapleta, unutar uzbudljivih života svakog od likova, pratimo njihove izdaje, prevare, dekadencije, preživljavanja, ucene, spletke, beskrupuloznu borbu za imovinu, tabloidizaciju njihovih života, urnebesno-komične situacije u kojima se nalaze, ali pre svega njihove privatne živote, koji rastu i padaju, učvršćuju se i lome se, da bi na kraju poprimili sasvim neočekivane obrte. I naravno, sve to uz najčistije emocije ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodične i prijateljske odnose, kojih itekako ima i koje pobeđuju mnoga iskušenja.

U svemu ovome nameće se uvek aktuelno pitanje: Da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili se prava sreća nalazi u stvarima koje se ipak ne mogu kupiti novcem, u ponovnom rađanju prijateljstva, trijumfu ljubavi i volji da se porodica očuva i ujedini?

Aleksa, koji je rastao u izobilju i bogatstvu, iskusiće šta znači biti bez novca, dok će Luka, koji je odrastao u siromaštvu, preko noći dobiti sve ono o čemu je oduvek sanjao - postaće bogat, ali će preuzeti i mnogo veće odgovornosti. Obojica će se tada susresti sa novim životnim izazovima. Za Luku će to biti vođenje multinacionalne kompanije, kako bi ispunio očekivanja svoje biološke majke, a Aleksa će morati da se prilagodi novom životu, bez luksuza na koji je navikao.

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

Novi život uticaće i na to da Luka postane popularan preko noći, privlačan ženama, što će ga promeniti i izazvati ljubavne turbulencije u njegovoj dugogodišnjoj vezi sa Milom, dok će se Aleksa susresti sa izdajama u svom najbližem okruženju, i morati da se zamisli nad time ko su mu pravi prijatelji i kako tretira ljude oko sebe.

Kako vreme bude odmicalo, otkriće se da insistiranje da Luka i Aleksa zamene mesta, krije i dodatne Adine motive - majčinsku potrebu da ih obojicu zaštiti od života koji ih vode do toga da sami sebi postaju pretnja. Kakve rezultate daje ova dramatična promena u njihovim životima – odgonetaćemo svake večeri, tokom trajanja ove serije.

Likovi:

.

Luka Ožegović/Kanački (Stevan Piale) – Najpre siromašan, a potom bogat. Lep, muževan ali pomalo sirov. Plahovit je ali s vremenom se menja i postaje suptilniji i emotivniji.

.

Aleksa Kanački/Ožegović (Luka Raco) – Prvo bogat, a onda siromašan. Zgodan mladić, sa dobrim obrazovanjem. Često okrutan i bezosećajan. Promene koje mu se dešavaju menjaju ga nabolje.

.

Adriana Ada Kanački (MIlica MIlša) – Bogata udovica. Lepa i prefinjena dama, besprekorno doterana, obrazovana, pronicljiva, mudra, emotivna, a po potrebi i opasna. Ima izraženu socijalnu empatiju.

.

Ivan Ožegović (Vladan Savić) - Siromašan udovac. U početku Lukin otac, dok se ne otkrije da je zapravo Aleksin otac. Luzer u životu, ali zgodan i šarmantan. Simpatični muljator, koji dobro skriva emocije

.

Vukašin Suvobrk (Slobodan Ćustić) - Adin čovek od poverenja, bivši visokopozicionirani radnik BIA. Jedna vrsta crne kutije koja prikuplja, selektuje i obrađuje informacije - sve zna, sve može. Deluje misteriozno, opasno, nikad se ne zna šta misli, Adi je veran kao pas, jer je potajno zaljubljen u nju. Opasan, proračunat i nadasve sposoban.

Mila Galić (Olja Lević) - Sekretarica u firmi, Nadina i Debeljkova sestra, Lukina devojka. Izuzetno lepa, blaga, mila, obrazovana, osećajna, iskrena u ljubavi. Odgovorna, visokih moralnih načela, ali nije rigidna. Nešto poput savršene devojke. Ima lep smisao za humor. Prerano odrasla usled gubitka roditelja. Preuzela brigu o sestri i bratu.

.

Sofija Šubarević/ Kanački (Matea Milosavljević) - Manekenka, top model. Izuzetno zgodna i atraktivna, ali hladna, proračunata, ohola, spremna na sve. Njena jeziva porodična priča sve objašnjava.

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

Matija Grbić (Pavle Jerinić) - Bogati sestrić Ade Kanački, lep, obrazovan, dvoličan, na sve spreman.Dodvorava se tetki, a u suštini želi da uzme svu imovinu njene porodice. Hladan, proračunat, bez emocija, menja žene, prefrigan, opasan, patološki kockar. Umešan u opasne poslove.

Matija, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
Matija, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
.

Nada Galić (Milica Tomašević) - Milina i Debeljkova sestra. Izrazito lepa i obrazovana, student istorije umetnosti. Blaga, ali ponekad i plahovita. Beznadežno zaljubljena u Luku, dečka svoje sestre, zbog čega ima noćne more i osećaj krivice. Graciozna, krhka, pomalo naivna, lepršava, neodoljiva, nežna.

Nada, Debeljko i MIla, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
Nada, Debeljko i MIla, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
.

Bojan Debeljko Galić (Vuk Saletović) - Milin i Nedin brat, vozač kamiona u Kan-Holdingu. Buckast i simpatičan, izrazito mio i drag. On je šarmantan, poetska duša ali i naivan i neoprezan. Pun energije, vedar, uvek nasmejan, zaštitnički nastrojen prema sestrama. Piše divne ljubavne pesme. Zaljubljen je u Jelenu.​

strana 1 od 2 idi na stranu