RADNIM DANIMA U 20.00

Igra sudbine

Druga sezona donosi još uzbudljivije događaje vezane za porodice Kanački i Ožegović.

.

Gledaćemo njihove prijatelje i neprijatelje - uz obilje obrta, neverovatnih dešavanja,
novih ljubavnih priča, iznenađenja, strašnih stradanja pojedinaca, uzdizanja iz pepela, novih radosti i strahova, strepnji i pretnji, u večitoj borbi dobra i zla, u borbi za ljubav, porodicu i one koje najviše volimo.

Aleksa i Luka, foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Aleksa i Luka, foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

Šta se desilo nakon televizijske vesti u kojoj je objavljeno da je Ada Kanački ubijena? Kako se Tomas Bruner našao u zatvoru i na koji način povlači konce iza rešetaka? Koja je uloga njegovog sina Ritera? Kakav je epilog ljubavnih priča omiljenih parova Alekse i Mile i Luke i Une? Kome se lekari bore za život, a koji negativac doživljava stravičnu sudbinu? Da li će uspeti jedna otmica, koju organizuju omiljeni likovi? Ko se pojavljuje iz daleke Australije i sve okreće naopačke? Ko ponovo uči da hoda i govori, a koga je mafija likvidirala na najbrutalniji način? Ko je kome pomrsio konce u ljubavi? U koga je pucala nepoznata devojka i zašto? Koga jedno dete spašava, dok drugome ruši sve iluzije u životu? Ko je misteriozna žena sa sedam prezimena? Čija ljubav će postati pakao? Ko je Nikša Korlat? Koje su sve tajne krili vaši omiljeni junaci? I ko su, zapravo, Luka Kanački i Aleksa Ožegović?

Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u Igri sudbine videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Drugu sezonu vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake. A kakav će biti taj kraj – ne možete ni da zamislite.

Šta nas čeka u nastavku sezone, objasnio je scenarista Žarko Jokanović

.

„Publika će upoznati još dosta novih likova i svaki novi lik će im biti neka vrsta novog šoka i apsolutnog iznenađenja. Zadovoljan sam onim što sam zamislio i što će se do kraja dešavati, siguran da će publika imati pregršt uzbuđenja, iznenađenja, emocija, radosti i suza, smeha i neizvesnosti i svega onoga što Igru sudbine čini posebnom u odnosu na sve ostale serije“, najavljuje Žako i dodaje:

Vest koja je potresla fanove serije - Ada je ubijena, foto: Printscreen/PrvaTV
Vest koja je potresla fanove serije - Ada je ubijena, foto: Printscreen/PrvaTV
.

„Posle šokantne poslednje epizode prve sezone, u drugoj sezoni biće još uzbudjivije i nepredvidljivije. Do samog kraja sve će biti neizvesno, puno dešavanja, obrta, uzbuđenja, strasti, borbi sa pobedama i porazima, ali i uz puno najnežnijih emocija, u rasponu od suza do smeha, baš onako kao što se u realnom životu i dešava. I sve će biti na liniji onoga što je, kao suštinu ove serije definisala jedna replika glavne junakinje Ade Kanački: „Za dve stvari ujedam kao ris – za porodicu i za pravdu.“

O seriji:

.

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih priča, intriga i skandala, trilerskih zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija – od ljubavi do prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Aleksa, Ada i Luka, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Aleksa, Ada i Luka, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Ovako je sve počelo:

.

Ada Kanački, bogata i prefinjena dama iz visokog društva, nakon trideset godina saznaje da joj je sin zamenjen na porođaju. Jednog sina je rodila, a drugog odgajila. Da bi jednom od njih spasila život - prinuđena je da donese zastrašujuću odluku, koja menja ne samo njihove živote, nego i živote svih onih koji ih okružuju.

Od tog trenutka, sudaraju se svet bogatih i svet siromašnih i nastaje stampedo različitih događaja i emocija. Neverovatni obrti, najnežnija osećanja, neočekivane ljubavne priče, ljubavni brodolomi unutar svih generacija, mržnja, bes, gnev, ljubomora, zavist, očajanje, bezizlaz, neprirodna savezništava koja se stalno menjaju, mućke, podmetanja, zabune, raspetljavanja starih misterija i otkrivanja najčuvanijih tajni, samo su deo dešavanja u kojima učestvuju svi likovi.

Uz obilje drame, ali i smeha, kao i trilerskih zapleta, unutar uzbudljivih života svakog od likova, pratimo njihove izdaje, prevare, dekadencije, preživljavanja, ucene, spletke, beskrupuloznu borbu za imovinu, tabloidizaciju njihovih života, urnebesno-komične situacije u kojima se nalaze, ali pre svega njihove privatne živote, koji rastu i padaju, učvršćuju se i lome se, da bi na kraju poprimili sasvim neočekivane obrte. I naravno, sve to uz najčistije emocije ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodične i prijateljske odnose, kojih itekako ima i koje pobeđuju mnoga iskušenja.

U svemu ovome nameće se uvek aktuelno pitanje: Da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili se prava sreća nalazi u stvarima koje se ipak ne mogu kupiti novcem, u ponovnom rađanju prijateljstva, trijumfu ljubavi i volji da se porodica očuva i ujedini?

Luka Raco i Stevan Piale tumače mladiće Aleksu i Luku koji menjaju uloge, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Luka Raco i Stevan Piale tumače mladiće Aleksu i Luku koji menjaju uloge, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Aleksa, koji je rastao u izobilju i bogatstvu, iskusiće šta znači biti bez novca, dok će Luka, koji je odrastao u siromaštvu, preko noći dobiti sve ono o čemu je oduvek sanjao - postaće bogat, ali će preuzeti i mnogo veće odgovornosti. Obojica će se tada susresti sa novim životnim izazovima. Za Luku će to biti vođenje multinacionalne kompanije, kako bi ispunio očekivanja svoje biološke majke, a Aleksa će morati da se prilagodi novom životu, bez luksuza na koji je navikao.

Milica Milša kao Ada Kanački,foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Milica Milša kao Ada Kanački,foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Novi život uticaće i na to da Luka postane popularan preko noći, privlačan ženama, što će ga promeniti i izazvati ljubavne turbulencije u njegovoj dugogodišnjoj vezi sa Milom, dok će se Aleksa susresti sa izdajama u svom najbližem okruženju, i morati da se zamisli nad time ko su mu pravi prijatelji i kako tretira ljude oko sebe.

Kako vreme bude odmicalo, otkriće se da insistiranje da Luka i Aleksa zamene mesta, krije i dodatne Adine motive - majčinsku potrebu da ih obojicu zaštiti od života koji ih vode do toga da sami sebi postaju pretnja. Kakve rezultate daje ova dramatična promena u njihovim životima – odgonetaćemo svake večeri, tokom trajanja ove serije.

Ada Kanački i Ivan Ožegović, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Ada Kanački i Ivan Ožegović, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Scenario: Žarko Jokanović

Reditelji:
Mihailo Miša Vukobratović i Stanko Milošević

Glavne uloge: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Vladan Savić, Olja Lević, Pavle Jerinić, Matea Milosavljević, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Slobodan Ćustić, Snežana Savić, Jelena Đukić, Kristina Kika Jovanović, Vuk Saletović, Darko Tomović, Ammar Mešić, Danica Ristovski, Slaviša Čurović, Božidar Zuber, Iva Štrljić, Daniela Kuzmanović, Neša Nenadović, Milan Bosiljčić, Miloš Vlalukin, Jugoslava Drašković, Miljan Davidović, Dragana Mićalović, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jasmina Ranković, Branka Šelić, Aleksandar Dunić, Rade Maričić…

Produkcija: SMART media production

Likovi:

.

Luka Ožegović/Kanački (Stevan Piale) – Najpre siromašan, a potom bogat. Lep, muževan ali pomalo sirov. Plahovit je ali s vremenom se menja i postaje suptilniji i emotivniji.

.

Aleksa Kanački/Ožegović (Luka Raco) – Prvo bogat, a onda siromašan. Zgodan mladić, sa dobrim obrazovanjem. Često okrutan i bezosećajan. Promene koje mu se dešavaju menjaju ga nabolje.

.

Adriana Ada Kanački (MIlica MIlša) – Bogata udovica. Lepa i prefinjena dama, besprekorno doterana, obrazovana, pronicljiva, mudra, emotivna, a po potrebi i opasna. Ima izraženu socijalnu empatiju.

.

Ivan Ožegović (Vladan Savić) - Siromašan udovac. U početku Lukin otac, dok se ne otkrije da je zapravo Aleksin otac. Luzer u životu, ali zgodan i šarmantan. Simpatični muljator, koji dobro skriva emocije

.

Vukašin Suvobrk (Slobodan Ćustić) - Adin čovek od poverenja, bivši visokopozicionirani radnik BIA. Jedna vrsta crne kutije koja prikuplja, selektuje i obrađuje informacije - sve zna, sve može. Deluje misteriozno, opasno, nikad se ne zna šta misli, Adi je veran kao pas, jer je potajno zaljubljen u nju. Opasan, proračunat i nadasve sposoban.

Mila Galić (Olja Lević) - Sekretarica u firmi, Nadina i Debeljkova sestra, Lukina devojka. Izuzetno lepa, blaga, mila, obrazovana, osećajna, iskrena u ljubavi. Odgovorna, visokih moralnih načela, ali nije rigidna. Nešto poput savršene devojke. Ima lep smisao za humor. Prerano odrasla usled gubitka roditelja. Preuzela brigu o sestri i bratu.

Luka i Mila,foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Luka i Mila,foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Sofija Šubarević/ Kanački (Matea Milosavljević) - Manekenka, top model. Izuzetno zgodna i atraktivna, ali hladna, proračunata, ohola, spremna na sve. Njena jeziva porodična priča sve objašnjava.

Sofija i Aleksa, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Sofija i Aleksa, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Matija Grbić (Pavle Jerinić) - Bogati sestrić Ade Kanački, lep, obrazovan, dvoličan, na sve spreman.Dodvorava se tetki, a u suštini želi da uzme svu imovinu njene porodice. Hladan, proračunat, bez emocija, menja žene, prefrigan, opasan, patološki kockar. Umešan u opasne poslove.

Matija, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
Matija, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
.

Nada Galić (Milica Tomašević) - Milina i Debeljkova sestra. Izrazito lepa i obrazovana, student istorije umetnosti. Blaga, ali ponekad i plahovita. Beznadežno zaljubljena u Luku, dečka svoje sestre, zbog čega ima noćne more i osećaj krivice. Graciozna, krhka, pomalo naivna, lepršava, neodoljiva, nežna.

Nada, Debeljko i MIla, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
Nada, Debeljko i MIla, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
.

Bojan Debeljko Galić (Vuk Saletović) - Milin i Nedin brat, vozač kamiona u Kan-Holdingu. Buckast i simpatičan, izrazito mio i drag. On je šarmantan, poetska duša ali i naivan i neoprezan. Pun energije, vedar, uvek nasmejan, zaštitnički nastrojen prema sestrama. Piše divne ljubavne pesme. Zaljubljen je u Jelenu.​

strana 1 od 2 idi na stranu