PAUZA

Igra sudbine

Serija koja je osvojila vaša srca nastavlja svoj život na Prvoj!

.

Prema rečima glumice Milice Milše, gledaocima se u 4. sezoni pridružuje cela ekipa ove telenovele koja već uveliko vredno radi na stvaranju novih epizoda..

Adu Kanački, koju maestralno tumači Milica Milša, našli smo u pauzi snimanja i sa nama je podelila utiske sa seta.

- Svi smo studiju, cela ekipa je tu, radimo punom parom. Veoma je i zabavno i užurbano. Uželeli smo se seta i naših likova. Posle pauze, stigli smo odmorni i orni za rad – priča Milica Milša i dodaje:

- Neke kolege su tokom pauze imale obaveze, a neke su odmarale, ali jedno je sigurno, priča koja se nastavlja oko porodica Kanački i Ožegović je nešto čemu smo se svi obradovali. Atmosfera je odlična, jer rad sa divnim ljudima i kolegama samo i može da bude odličan. Šokova i uzbuđenja neće nedostajati ni u ovoj sezoni. Ne smem mnogo da otkrivam, jedino mogu da kažem da sam kada sam čitala scenario za nove epizode poskakivala u fotelji, jer će biti mnogo obrta i iznenađenja. Žarko je nove epizode napisao spektakuralno, neverovatno i zabavno kao što je publika već i navikla od njega i ove serije.

Ova očaravajuća telenovela koja se na Prvoj emituje više od 2 i po godine i drži rekord kao domaća serija sa najvećim brojem proizvedenih epizoda prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, ali pre svega najčistijih emocija, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Foto: Prva TV/Promo
Foto: Prva TV/Promo
.

Nova sezona donosi neverovatne i do sada neviđene preokrete u životima porodica Kanački i Ožegović!

Najgledanija i najdugovečnija serija u Srbiji „Igra sudbine“ nastavlja svoj novi život u istom terminu od 20 sati.

Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u Igri sudbine videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Novu sezonu vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake. A šta će se do kraja dešavati – ne možete ni da zamislite!

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

ČAROBNA MIRA BANJAC U NEOBIČNOJ ULOZI

"Ekipu „Igra sudbine“ čine, pre svega, dobri ljudi i veoma mi je drago da sam sad i ja deo ove serije", rekla je Mira Banjac povodom njenog prvog pojavljivanja u popularnoj telenoveli i dodala da ne bi volela da otkriva koji lik će tumačiti u sagi „Kanački – Ožegović“.

Velika Mira Banjac najviše se obradovala činjenici da će ponovo sarađivati sa mladim glumcima.

"Glumačke akademije već dugo daju mlade, talentovane glumce sa kojima je lepo raditi. Svi oni su izuzetno vaspitani, obavešteni o poslu kojim se bave, radoznali, spremni za nove avanture i nova saznanja. Od njh i ja naučim mnogo toga. Uživam u toj energiji i snazi koja me podstiče na rad".

Seriju, kako sama kaže, prati, i nada se da će se uklopiti u nju, a videvši sva ta ozarena lica sigurna je da će priključivanje timu „Igre sudbine“ ići lako, jer prema njenim rečima, samo oni koji rade timski imaju zagarantvan uspeh, a gledanost ove telenovele to i dokazuje.

O seriji:

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih priča, intriga i skandala, trilerskih zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija – od ljubavi do prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Ovako je sve počelo:

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

Ada Kanački, bogata i prefinjena dama iz visokog društva, nakon trideset godina saznaje da joj je sin zamenjen na porođaju. Jednog sina je rodila, a drugog odgajila. Da bi jednom od njih spasila život - prinuđena je da donese zastrašujuću odluku, koja menja ne samo njihove živote, nego i živote svih onih koji ih okružuju.

Od tog trenutka, sudaraju se svet bogatih i svet siromašnih i nastaje stampedo različitih događaja i emocija. Neverovatni obrti, najnežnija osećanja, neočekivane ljubavne priče, ljubavni brodolomi unutar svih generacija, mržnja, bes, gnev, ljubomora, zavist, očajanje, bezizlaz, neprirodna savezništava koja se stalno menjaju, mućke, podmetanja, zabune, raspetljavanja starih misterija i otkrivanja najčuvanijih tajni, samo su deo dešavanja u kojima učestvuju svi likovi.

Uz obilje drame, ali i smeha, kao i trilerskih zapleta, unutar uzbudljivih života svakog od likova, pratimo njihove izdaje, prevare, dekadencije, preživljavanja, ucene, spletke, beskrupuloznu borbu za imovinu, tabloidizaciju njihovih života, urnebesno-komične situacije u kojima se nalaze, ali pre svega njihove privatne živote, koji rastu i padaju, učvršćuju se i lome se, da bi na kraju poprimili sasvim neočekivane obrte. I naravno, sve to uz najčistije emocije ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodične i prijateljske odnose, kojih itekako ima i koje pobeđuju mnoga iskušenja.

U svemu ovome nameće se uvek aktuelno pitanje: Da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili se prava sreća nalazi u stvarima koje se ipak ne mogu kupiti novcem, u ponovnom rađanju prijateljstva, trijumfu ljubavi i volji da se porodica očuva i ujedini?

Aleksa, koji je rastao u izobilju i bogatstvu, iskusiće šta znači biti bez novca, dok će Luka, koji je odrastao u siromaštvu, preko noći dobiti sve ono o čemu je oduvek sanjao - postaće bogat, ali će preuzeti i mnogo veće odgovornosti. Obojica će se tada susresti sa novim životnim izazovima. Za Luku će to biti vođenje multinacionalne kompanije, kako bi ispunio očekivanja svoje biološke majke, a Aleksa će morati da se prilagodi novom životu, bez luksuza na koji je navikao.

Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Novi život uticaće i na to da Luka postane popularan preko noći, privlačan ženama, što će ga promeniti i izazvati ljubavne turbulencije u njegovoj dugogodišnjoj vezi sa Milom, dok će se Aleksa susresti sa izdajama u svom najbližem okruženju, i morati da se zamisli nad time ko su mu pravi prijatelji i kako tretira ljude oko sebe.

Kako vreme bude odmicalo, otkriće se da insistiranje da Luka i Aleksa zamene mesta, krije i dodatne Adine motive - majčinsku potrebu da ih obojicu zaštiti od života koji ih vode do toga da sami sebi postaju pretnja. Kakve rezultate daje ova dramatična promena u njihovim životima – odgonetaćemo svake večeri, tokom trajanja ove serije.

Likovi:

.

Luka Ožegović/Kanački (Stevan Piale) – Najpre siromašan, a potom bogat. Lep, muževan ali pomalo sirov. Plahovit je ali s vremenom se menja i postaje suptilniji i emotivniji.

.

Aleksa Kanački/Ožegović (Luka Raco) – Prvo bogat, a onda siromašan. Zgodan mladić, sa dobrim obrazovanjem. Često okrutan i bezosećajan. Promene koje mu se dešavaju menjaju ga nabolje.

.

Adriana Ada Kanački (MIlica MIlša) – Bogata udovica. Lepa i prefinjena dama, besprekorno doterana, obrazovana, pronicljiva, mudra, emotivna, a po potrebi i opasna. Ima izraženu socijalnu empatiju.

.

Ivan Ožegović (Vladan Savić) - Siromašan udovac. U početku Lukin otac, dok se ne otkrije da je zapravo Aleksin otac. Luzer u životu, ali zgodan i šarmantan. Simpatični muljator, koji dobro skriva emocije

.

Vukašin Suvobrk (Slobodan Ćustić) - Adin čovek od poverenja, bivši visokopozicionirani radnik BIA. Jedna vrsta crne kutije koja prikuplja, selektuje i obrađuje informacije - sve zna, sve može. Deluje misteriozno, opasno, nikad se ne zna šta misli, Adi je veran kao pas, jer je potajno zaljubljen u nju. Opasan, proračunat i nadasve sposoban.

Mila Galić (Olja Lević) - Sekretarica u firmi, Nadina i Debeljkova sestra, Lukina devojka. Izuzetno lepa, blaga, mila, obrazovana, osećajna, iskrena u ljubavi. Odgovorna, visokih moralnih načela, ali nije rigidna. Nešto poput savršene devojke. Ima lep smisao za humor. Prerano odrasla usled gubitka roditelja. Preuzela brigu o sestri i bratu.

Luka i Mila,foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Luka i Mila,foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Sofija Šubarević/ Kanački (Matea Milosavljević) - Manekenka, top model. Izuzetno zgodna i atraktivna, ali hladna, proračunata, ohola, spremna na sve. Njena jeziva porodična priča sve objašnjava.

Sofija i Aleksa, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Sofija i Aleksa, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Matija Grbić (Pavle Jerinić) - Bogati sestrić Ade Kanački, lep, obrazovan, dvoličan, na sve spreman.Dodvorava se tetki, a u suštini želi da uzme svu imovinu njene porodice. Hladan, proračunat, bez emocija, menja žene, prefrigan, opasan, patološki kockar. Umešan u opasne poslove.

Matija, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
Matija, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
.

Nada Galić (Milica Tomašević) - Milina i Debeljkova sestra. Izrazito lepa i obrazovana, student istorije umetnosti. Blaga, ali ponekad i plahovita. Beznadežno zaljubljena u Luku, dečka svoje sestre, zbog čega ima noćne more i osećaj krivice. Graciozna, krhka, pomalo naivna, lepršava, neodoljiva, nežna.

Nada, Debeljko i MIla, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
Nada, Debeljko i MIla, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
.

Bojan Debeljko Galić (Vuk Saletović) - Milin i Nedin brat, vozač kamiona u Kan-Holdingu. Buckast i simpatičan, izrazito mio i drag. On je šarmantan, poetska duša ali i naivan i neoprezan. Pun energije, vedar, uvek nasmejan, zaštitnički nastrojen prema sestrama. Piše divne ljubavne pesme. Zaljubljen je u Jelenu.​