Ovi NOKTI su postali APSOLUTNI HIT! Da li ste spremni da isprobate nove trendove u manikiru?

Cvetovi na noktima ovog će proleća biti apsolutni hit. Za nešto malo odvažnije, nokti sa dragim kamenjem i kamenčićima uzimaju maha, a tu su i 3D dizajni.

Izvor: Radiosarajevo.ba  |  
Ilustracija Foto: NDAB Creativity/Shutterstock
Ilustracija Foto: NDAB Creativity/Shutterstock
.

Prema istraživanju koje je proveo Ripe Hair & Beauty (koji je analizirao podatke o opsegu Gugl pretraživanja kako bi odredio najtraženije prolećne trendove noktiju), postoji pet vrsta dizajna za kojima trenutno očigledno žude mnogi.

Jarko cveće

Prema Gugl, pretraživanja za "jarke cvetne nokte" rastu za 250 odsto iz godine u godinu. Dakle, uprkos tome što su klasik, ostaju popularni, kao i uvek. Zapravo, oni su najtraženija manikir ove sezone.

.

Nude krom

Pretrage za "nude chrome nails" zabeležile su porast od 156%. Dakle, premda ćemo videti svetle i pastelne boje, neutralni "nude" tonovi i dalje su večni favorit.

.

Jagode

Predviđa se da će se popularni pokret "strawberry girl" od prošlog leta pouzdano vratiti i već su se pretraživanja za "strawberry nails" povećala za 140 odst. Jagoda je prelepa voćna slatkica i volimo je.

.

Žuti francuski vrhovi

Šareni francuski vrhovi glavni su oslonac za prolećnu umetnost noktiju, ali nijansa ove sezone je žuta, ako su podaci pretraživanja važni. Svetla nijansa donela je 133 odsto više pretraživanja iz godine u godinu za zabavnim, svežim i poletnim pogledom na Francuskinje.

.

Maslinasto zelena

Maslinasti nokti započeli su kao neobična nijansa, ali polako su pridobili sve više obožavateljki i ove godine su napredovali za 125 odsto više pretraživanja nego prošle. Mnogima se sviđa što je ovo podednako neobična i sofisticirana vrsta manikira, pa ujedno malo i nepredvidiva.

.

3D nokti

Ako želite nešto zabavno, futurističko i definitivno nimalo dosadno, 3D nokti će podići tvoje nokte na viši nivo.

.

Ružičasti i crveni nokti

Leto je poranilo sa ružičastim i crvenim tonovima sangrije. Žarko crveni i ružičasti nokti postali su viralni hit na TikToku, kao i na Pinterestu. Zašto ne biste spojili dva trenda zajedno i isprobali francuski vrh u crvenom ili ružičastom laku?

.

Zelena

Gugl pretraživanja za zelene nokte porasla su za 60% u odnosu na prošli mesec, a popularnost te nijanse zasigurno će nastaviti da raste. Od svetle limete do prigušene kadulje, pastelne boje pistaća i avokada, zelena u svim različitim nijansama biće omiljena nijansa ovog proleća i leta!