"TIHI LUKSUZ" je najpoželjniji modni trend - evo kako se nosi (FOTO)

Klasičan izgled je uvek bio privlačan, ali nikada pre stil "tihog luksuza" nije bio toliko poželjan.

Izvor: Elle.rs/N.K.  |  
Ilustracija Foto: Jacob Lund/Shutterstock
Ilustracija Foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

"Tihi luksuz" u modi odnosi se na koncept da se luksuz može izražavati kroz kvalitet, udobnost i jednostavnost, a ne kroz brendove koji su vidljivi na garderobi.

Skupoća i ekskluzivnost odeće ili aksesoara nisu toliko bitni koliko kvalitet, kao i to koliko je nešto udobno za nošenje i kako se uklapa u celokupnu estetiku i osećaj pojedinca za modu.

Proverite koje osnovne stvari bi trebalo da imate ukoliko želite da negujete ovu vrstu elegancije.

.

Lakovane mokasine

Od svih ravnih cipela, mokasine se najbolje uklapaju u luksuznu estetiku. Tražite stilove koji će dati sofisticirani pečat, bilo da je to dizajnerski logo ili elegantna zlatna kopča.

.

Čvrsta torba s ručkom

Kada želite da kompletirate vaše odevne kombinacije, klasična crna jednostavna torba od kože uvek će vam dobro doći. Nemojte na nju dodavati previše ukrasa kako bi torba bila što praktičnija za upotrebu.

.

Klasičan sat

Luksuzan sat nije kupovina koju obavljate svakog dana, ali ako ste u poziciji da uložite u jedan sat srednjeg cenovnog ranga, možete biti sigurni da će ovaj modni dodatak unaprediti vaše odevne kombinacije.

.

Dobro krojene farmerke

Pravi način da izgledate skladno jeste da nosite odeću koja vam što bolje pristaje. Razmislite o uslugama krojača ili se barem potrudite da isprobate što više veličina i modela kako biste pronašli savršenu opciju za sebe. Primenite ovu logiku na sve 0150 od haljina do farmerki – i vaše modne kombinacije će automatski izgledati luksuznije.

.

Svilena košulja

Svila je jedan od najluksuznijih materijala na tržištu, a jedan od najlakših načina da je imate u svom garderoberu jeste kupovina elegantne svilene košulje.

.

Jednostavan blejzer

Ležerno krojen blejzer dodaće potrebnu eleganciju svakom izgledu.

.

Elegantne štikle

Kada su u pitanju cipele, visoke potpetice imaju moć da učine da vaše kombinacije izgledaju prestižnije, ali samo ako odaberete pravi par.

.

Crna haljina

Može da zvuči kao kliše, ali zbog svoje sposobnosti da se prilagodi svakojoj situaciji i, budimo iskreni, njene večne privlačnosti, ako ćete da investirate u bilo koju haljinu s potpisom dizajnera, neka to bude mala crna haljina.