OMRAŽENI TREND iz 90-ih ponovno na sceni: Pamela Anderson je njegov veliki FAN, a vi?

Povratak ovog trenda niko nije očekivao, a sve je učestaliji!

Izvor: 24sedam.rs/K. B.  |  
Foto: Frederic Legrand - COMEO/Shuttrstock
Foto: Frederic Legrand - COMEO/Shuttrstock
.

Pojedini trendovi lepote iz devedesetih i 2000-ih polako se vraćaju u modu. Tanke obrve, koje su nekada bile vrlo popularne, ponovo su u centru pažnje, a neke poznate ličnosti ih sa ponosom ističu.

.

Ove precizno iscrtane obrve nedavno su krasile lica mnogih poznatih ličnosti, uključujući Kardi B i Rijanu. Dok su neke od njih ovaj izgled usvojile samo za potrebe snimanja, druge ga zadržavaju i u svakodnevnom životu. Ovaj trend predstavlja potpunu suprotnost dominantnom trendu poslednjih godina - gustim obrvama prirodnog izgleda.

.

Prema Hypebae, tanke obrve su posebno popularizovale Gven Stefani i Pamela Anderson dok su se pojavljivale na crvenim tepisima i u medijima devedesetih. Sada se ovaj trend ponovo vraća u modu.

.

Ako želite postići ovaj izgled, postoje različiti načini - od uklanjanja viška dlačica voskom, pincetom ili koncem do korišćenja šminke. Za lakše eksperimentisanje, možete koristiti šminku, koja ne zahteva trajno obavezivanje na određeni izgled. Da biste postigli tanke obrve, prvo možete "izbrisati" nepotrebne dlačice korektorom, a zatim ih iscrtati olovkom za obrve visokog luka. Da bi vaše obrve ostale na mestu, možete koristiti puder u kamenu ili fiksator šminke.

Ako želite dodati moderan dodir ovom trendu iz devedesetih, možete ofarbati obrve u neku boju ili im dodati ukrasne kristaliće.