OVAN

Definitivno u nekim situacijama preterujete. Nema potrebe da odmah „zauzimate gard“ i da budete spremni na raspravu – umesto toga, saslušajte šta sagovornik ima da vam kaže. U emotivnom segmentu ovo je dobar momenat, naročito za one koji su spremni na nova poznanstva i flert.

BIK

Drugi deo dana vam donosi izuzetno dobro raspoloženje. Po pitanju poslovnih obaveza potrudićete se da budete ažurni i odradite ako ste nešto propustili u prethodnim danima. Pređite preko nekih nebitnih sitnica i ne dovodite odnos sa voljenom osobom na granicu rasprave.

BLIZANCI

Imate prave predloge, kreativni ste i ubedljivi – više je nego izvesno da biste mogli ostvariti prave dogovore ili pokrenuti komunikaciju koja vam je bitna. Ovo će biti naglašeno i u emotivnom segmentu – zato je pravi trenutak da izađete, upoznate nove ljude, družite se.

RAK

Imate osećaj da vam neke situacije izmiču iz ruku i da nećete moći da ih završite na vreme. Doduše, moguće je da ćete se zadržati prekovremeno na poslu.....vaša emotivnost je danas prenaglašena – potrebna vam je veća podrška i više vremena sa voljenom osobom.

LAV

Šta uradite do podneva – uradili ste. Već posle tog vremena, ulazite u svoju „lenju fazu“, kada ćete želeti samo da se opustite i da se prepustite uživanjima. Posvetite se svojim prijateljima, ukućanima, emotivnom partneru – na koju god stranu da odete, osećaćete se više nego dobro.

DEVICA

Iako ćete misliti da uspevate da završite sa svim obavezama na vreme, ispada da bukvalno do poslednjeg trenutka na radnom mestu nećete moći ni da predahnete. Potrebno vam je prvenstveno da se dobro odmorite i opustite, tako da je moguće da ćete ostatak dana iskulirati.

VAGA

Danas nemojte iskušavati svoju sreću po pitanju finansija. Nešto vam se može učiniti kao dobro ulaganje i mogućnost za brzu zaradu, ali je teško da biste mogli profitirati. Ipak, nekima od vas čak se i rizik može isplatiti. Dan kada ste spremni da potrošite na sebe i svoje uživanje.

ŠKORPIJA

Poslovni partner ili saradnik zahtevaće da uložite poslednje atome snage da biste završili projekat na kojem radite. Iako ste energetski dosta jaki, jedva ćete čekati da završite sa poslom. Voljena osoba vam danas može prirediti vrlo prijatno iznenađenje.

STRELAC

Mnogo poslovnih obaveza, a kako dan bude odmicao – činiće vam se da nema kraja zadacima koji se postavljaju pred vas. Moguće je da ćete imati i više sastanaka ili dogovora sa saradnicima. Ovaj vam dan može iscrpeti energiju, pa je teško da ćete imati dovoljno vremena za sve.

JARAC

Lako ćete obaviti sve ono što se bude od vas zahtevalo. Ipak, sa zadovoljstvom čekate drugi deo dana, jer je više nego izvesno da ste ugovorili sastanak od kojeg mnogo očekujete. Ako ste usamljeni – danas obavezno u provod ili izlazak. Postoje velike šanse za nova poznanstva.

VODOLIJA

Gledaćete da sve što imate obavite što je pre moguće. Nedelja koja je iza vas prilično je iscrpela vaše snage i najradije biste ostatak dana proveli kod kuće. Mislim da će i emotivnom partneru to najviše odgovarati – predstoje vam lepi zajednički momenti.

RIBE

Dan je dobar da sredite obaveze sa kojima ste u zaostatku. Bićete više nego zadovoljni svojim učinkom. Iskoristite popodne da ojačate komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna. Ukoliko imate partnera, vreme je da pokrenete priče koje vas interesuju sa njim.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.