Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zdravlje

18. 05. 2018. 09:27   >>  10:07

Mislila je da joj je na butini samo obična BUBULJICA, ali je posle dve nedelje preminula... (VIDEO)

Karol Martin iz Amerike je sa svojim suprugom Ričardom u februaru otišla na odmor na Floridu, ni ne sluteći da su joj to poslednji dani.

Kada su se vratili kući, Karol je na unutrašnjoj strani butine primetila bubuljicu. Iako je u početku mislila da je to bezazleno i da će samo nestati, usled bolova, Karol je posetila lekara, koji joj je prepisao antibiotike. Međutim, bubuljica je vremenom rasla, pa je nakon trećeg lekarskog pregleda zakazala biopsiju.

Lekari su joj dijagnostifikovali ozbiljnu bakterijsku infekciju – nekrotizirajući fascitis ili nekroza vezivne opne. Odmah su je poslali u operacionu salu, a nakon intervencije, u bolnici je na intenzivnoj nezi provela više od dve nedelje.

Pošto je bakterija zahvatila veliki deo tela, operacija nije bila toliko korisna, i Karol je nažalost, nekoliko dana po otpuštanju iz bolnice, preminula.

Martin, kako piše portal "Yahoo.com", sumnja da je njegova žena dobila smrtonosnu bakteriju u hotelskoj kadi. 

"Niko drugi nije dobio tu bakteriju sem nje, a ona se jedina kupala u kadi", kazao je on za WRTV. 

Prema Centru za kontrolu i prevenciju bolesti, nekrotizirajući fasciitis je kožna bakteriološka infekcija koja se brzo širi i postepeno ubija vezivno tkivo. Infekcija obično ulazi u telo putem otvorenih rana, a ne može se prenositi sa osobe na osobu.

Njen suprug se posle tragedije oglasio u medijima i detaljnije objasnio celu situaciju:

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari