Astro

Vage beže što dalje od gužve, kod Devica varniči, Stelčevi ne mogu da izbegnu ljude koji im unose nervozu

Divan subotnji dan, a da li su tako divne i današnje astrološke prilike?

23.05.2020. - 06:30h

LAV

Vaši pokušaji da tolerišete neke situacije sa saradnicima ili poslovnim partnerima uglavnom će ostati samo na pokušajima. Tenzija postoji i teško je doći do kompromisa. Ukoliko ne radite, sve ovo će se preneti u vaše emotivne relacije. Biće vam potrebno mnogo strpljenja sa voljenom osobom.

DEVICA

Izuzetno vas muče i opterećuju neke situacije u poslovnom segmentu. Moguće je da je odnos sa kolegama na staklenim nogama i danas može doći čak i do varnica. I vi i druga strana imate jake argumente za svoje ponašanje. Pokušajte da sa voljenom osobom budete tolerantniji.

VAGA

Ako morate danas da se posvetite poslovnim obavezama, ništa vam neće ići od ruke. U suštini, ovaj dan vam je potreban da biste se rasteretili i najbolje ćete ga provesti ako budete daleko od gužve, možda samo u kontaktu sa emotivnim partnerom. Sve ostalo će biti samo nerviranje i gubljenje vremena.

ŠKORPIJA

Teško ćete se fokusirati, a teško će vam biti i da uklopite sve ono što morate završiti. Nećete znati čemu da se priklonite – poslovnim ili ličnim prioritetima. U svakom slučaju, računajte da vam je prvi deo dana dosta naporan i pod tenzijom. Ostatak dana donosi bolje raspoloženje i opušteniju energiju.