Poverenje je izuzetno bitno da bi odnosi bili kvalitetni i čvrsti. I dok ga neki ljudi lakše razviju u kraćem vremenskom periodu, ima i onih kojima je potrebno mnogo truda i zalaganja da bi osetili da nekome zaista veruju. Astrolozi su mišljenja da se ova osobina teško razvija kod pojedinih horoskopskih znakova čije je poverenje izuzetno teško zaslužiti.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj dubokoj emocionalnoj složenosti i ponekad teško veruju drugima. Budući da su izuzetno intiutivni i često nose sa sobom strahove i sumnje, uvek su na oprezu. Ovakva opreznost je rezultat njihove potrebe za dubljim razumevanjem.

Devica

Device su poznate po svojoj analitičnoj prirodi i posmatranju sitnih detalja. Po prirodi su veoma nepoverljive i potrebno im je dosta vremena dok ne steknu poverenje. Njihov perfekcionizam im u tome još više pomaže.

Vaga

Bez obzira što su Vage poznate po svojoj ljubaznosti, ponekad mogu biti poprilično nesigurne. Njihova potreba za ravnotežom i pravdom može ih učiniti oseljtivima i opreznima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.