Stiže "RUŽIČASTI MESEC", a šta to znači za vaš znak: Velike PROMENE, OTKAZ, LJUBAV?

Evo kakve promene donosi ova pojava za svaki horoskopski znak.

Izvor: večernji.hr/Ana Hajduk  |  
Foto: Darkfoxelixir/Shuttrstock
Foto: Darkfoxelixir/Shuttrstock
.

Lagano se opraštamo sa aprilom i idemo prema letu, a večeras nas očekuje na nebu pojava zvana "Ružičasti mesec" koji će dostići vrhunac osvetljenja u utorak, 23. aprila, u 19:48 sati. Ovaj Mesec poznat je i po drugim imenima, uključujući Mesec koji raste, Jajasti mesec, Mesec ribe...

Slavni astrolog Kajli Tomas otkrio je najbolje načine da iskoristite ovu pojavu, ali i kako ona utiče na vaš horoskopski znak.

Horoskopski znak za svaki pun Mesec određen je položajem Meseca na noćnom nebu u odnosu na različite astrološke znakove. Ove je godine "Ružičasti mesec" postavljen kao pun mesec u Škorpiji, vodenom znaku kojim vladaju intimnost, seksualnost, tajanstvenost i okultnost.

Kao horoskopski znak, Tomas je rekao da Škorpija posvećuje veliku pažnju tome kako delimo resurse u našim životima i unutar sveta. "Uspostavljanje ravnoteže između onoga što dajemo i primanja biće izuzetno važno i biće naročito važno suočiti se sa svim neravnotežama u sklopu ovih tema", dodao je.

Šta donosi "Ružičasti mesec" za sve horoskopske znakove:

Ovan

Ovaj puni Mesec će baciti malo svetla na vaše odnose. "Srećom, ovo bi moglo ojačati vaše odnose ako ste na stabilnom tlu, ali bi takođe moglo doneti probleme", rekao je Thomas.

Bik

Vreme je da podignete nivo svojih partnerstava. "U zavisnosti od toga u kojoj ste fazi odnosa, mogli biste zajedno donositi važne odluke o prelasku na sledeći nivo, kao što je useljenje, veridba ili venčanje. Takođe utiče na poslovna partnerstva."

Blizanci

Profesionalni život dolazi do resetovanja! Tomas je rekao: "Ovaj pun Mesec mogao bi signalizovati veliki završetak ili prekretnicu u vašem zapošljavanju. Neki bi mogli dobiti ili dati otkaz."

Rak

Ljubav je na pomolu. "Ako vam je sektor strasti aktiviran, možda ćete imati značajnu prekretnicu oko romantike, prave ljubavi, hobija, plodnosti ili kreativnosti."

Lav

Dobro pazite na svoje emocije. "Može vam se dogoditi značajan završetak, poput preseljenja, renoviranja ili odluke o potpunom preuređenju. Neki bi umesto toga mogli da dostignu prekretnicu u vezi sa nekretninama."

Devica

Držite svoj um otvorenim u ovo vreme. "Pun Mesec će aktivirati vaš sektor komunikacija, intelekta i ideja. Mnoge Device će u ovo vreme debitovati sa značajnim pisanjem, govorom ili reklamnom inicijativom, dok će druge biti usredsređene na zaključivanje velikog ugovornog poduhvata", rekao je Tomas.

Vaga

Obratite pažnju na svoje finansije. Prema Tomasu, "ovaj pun Mesec poljuljaće vaš prihod, bogatstvo i resurse. Mnoge Vage otkriće da će zapravo dobiti više novca zbog povišice ili ponude novog posla".

Škorpija

Sedite i razmislite. "Kako pun Mesec pada u vaš horoskopski znak, dobijate utisak novog putovanja na koje ste poslati", rekao je Tomas i dodao: "Mogli bi se dogoditi značajni završeci, pomaci ili slomovi dok gledate kako prethodno poglavlje vašeg života nestaje pred vašim očima".

Strelac

Samo držite glavu gore i verujte procesu. "Ovaj pun Mesec mogao bi da vam se učini prilično teškim, jer ste primorani da se suočite sa svojom prošlošću, teskobama i strahovima", rekao je Tomas.

Jarac

Vaš društveni krug mogao bi doživeti neke promene. Prema Tomasu, "dok pun Mesec daje energiju ovom području vašeg života, mogli biste prisustvovati velikom događaju, umrežiti se ili otkriti da vam prijatelj pomaže u postizanju iskrenog ličnog cilja. Drugi način na koji bi to moglo uticati na vas je tako što će prijatelj ili poznanik izaći iz vašeg života".

Vodolija

Vaš naporan rad se isplati. "Pun Mesec koji se približava doneće vatru vašoj karijeri, ambicijama i javnom priznanju. Mogla bi da se pojavi značajna nagrada, napredovanje, nova ponuda za posao".

Ribe

Događa se velika promena. "Dok pun Mesec slatko pleše s vašim horoskopskim znakom, otkrićete da sada imate podsticaja i hrabrosti da ga prodrmate i izađete iz svoje zone komfora. Mnoge Ribe mogle bi dostići novootkrivenu prekretnicu oko dugotrajnog projekta ili zanimljivu situaciju na putovanju", rekao je Thomas, a piše Yahoo.