Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema ravnoteži i pravdi. One nastoje da budu nepristrasne i često se nalaze u ulozi posrednika u konfliktima. Miroljubive i šarmantne, Vage lako privlače druge ljude, pa su sposobne da uspostave mir tamo gde drugi vide samo nesuglasice.

Rak

Rakovi su izrazito empatični i brinu se o emocionalnom blagostanju drugih. Njihova intuicija i empatija čini ih izvrsnim mirotvorcima, posebno u ličnimi porodičnim odnosima.

Ribe

Ribe su još jedan znak koji se ističe svojom empatijom. Često su spremne da stave tuđe potrebe ispred svojih, kada pokušavaju da smire ljude koji su u sukobu. Njihova kreativnost i intuicija mogu dovesti do nekonvencionalnih, ali vrlo učinkovitih rešenja.

Bik

Bikovi su stabilni i pouzdani, što ih čini kamenom temeljcem bilo kog tima ili grupe. Iako možda nisu prvi koji će intervenisati u konfliktu, njihova sposobnost održavanja smirenosti i pružanja praktičnih rešenja čini ih dragocenim mirotvorcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.