Žena koja DUGO NIJE IMALA ODNOSE se ovako ponaša! Jedna stvar je odmah odaje

Ako apstinencija potraje dugo, mogu se uvideti posledice u vidu nedostatka sna. Koji su još pokazatelji da osoba več duže vreme nema intimne odnose.

Izvor: telegraf.rs  |  
Ilustracija Foto: Tatiana Diuvbanova/Shutterstock
Ilustracija Foto: Tatiana Diuvbanova/Shutterstock
.

Kao što se lako prepozna kada je žena zadovoljna, odnosno da se prošle noći sigurno upustila u intiman odnos sa partnerom, tako se može ustanoviti i kada dugo nije to radila, i to upravo po suprotnim karakteristikama.

Govor tela

Žena kojoj fali intiman odnos, koliko god se trudila da sakrije svoje nezadovoljstvo, odaće se govorom tela i stalnim neraspoloženjem.

Sam intiman čin deluje opuštajuće pa će žena koja je seksualno ispunjena biti opuštena i to će se primetiti u njenom hodu, odnosno, zanosiće kukovima kad hoda, dok će žena kojoj fali odnos izgledati stegnuto.

Pored toga, zbog nedostatka oksitocina, hormona koji se luči prilikom orgazma, a deluje kao prirodni sedativ, žena koja nije imala intiman odnos imaće loš san i biće nenaspavana.

Ako apstinencija potraje dugo, počeće da se vide ozbiljnije posledice od nedostatka sna i žena može izgledati starije.

Intiman čin jedan je od glavnih okidača za lučenje hormona sreće – endorfina. Zbog nedostatka ovog hormona žene mogu biti jako nezgodne, pa će često imati izlive besa prema ljudima koji su je samo popreko pogledali.

Nedostatak samopouzdanja

Nedostatak odnosa značajno utiče i na samopouzdanje, pa će žene kojima fali intiman odnos sa partnerom imati i manjak samopouzdanja.