Panter

Perfekcionizam je vaše srednje ime. Možete rešiti sve probleme s kojima većina ljudi ne može da se nosi. Čak može da se kaže da u tome uživate. Pripadate ljudima koji čvrsto stoje na zemlji. Ne verujete u sreću, dobro znate da je čovek sam kovač svoje sudbine. Znate da će vaš život biti onakav kakav sami napravite. Radite marljivo i pošteno kako biste dobili ono što želite. Nije vam neprijatno što imate velike nade za sebe i tu se ne zaustavljate. Dobra ste i nežna osoba.

Ptica

Vi ste vrlo ljubazna osoba. Volite ljude i brinete o svom odnosu s njima. Drugi vas vole, jer se u vašem društvu osećaju prijatno. Mir je vaša snaga. Odlična strana je ta da možete da se kontrolišete u bilo kojoj situaciji. Imate beskrajno strpljenje, pa tako pripadate empatičnim, osetljivim i obzirnim ljudima. Volite decu i životinje.

Žensko lice

Pripadate ljudima koji najviše cene jednostavnost. Ne volite da komplikujete svoj život. Svet je za vas uvek crno-beli. Odlučna ste, iskrena i direktna osoba. Nikad ništa ne skrivate i ne radite ništa iza leđa drugih ljudi. U srcu ste osetljiva osoba i plašite se da izgubite one koje volite. Pokušavate da budete logični i racionalni, ali nikad ne odbacujete ono što vam govori vaše srce.

Pejzaž

Odlikuje vas neobična intuicija. Imate šesto čulo koje vam omogućava donošenje boljih odluka. Uvek sledite poziv svog srca. Vrlo ste emotivna osoba. Optimista ste i imate pozitivan pogled na svet. Možete da vidite dobro u bilo kojoj situaciji. Zračite toplinom i radošću. Odličan ste slušalac i znate kako da utešite ljude.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.