Savršena SRODNA DUŠA za svaki znak Zodijaka: Ovo treba da tražite ako želite da vaša LJUBAV POTRAJE!

Jeste li se ikada pitali šta vam astrologija može naučiti o vašoj idealnoj srodnoj duši?

Izvor: Atma/Suzana Dulčić  |  
Foto: ViDI Studio/Shuttrstock
Foto: ViDI Studio/Shuttrstock
.

Analizirajući vaš znak Zodijaka možete dobiti mnogo bolju predstavu o tome sa kim ćete biti najkompatibilniji u ljubavi.

Ovo su karakteristike koje svaki znak treba da traži kada je u potrazi za svojom srodnom dušom!

Ovan

Srodna duša Ovna: Zabavna osoba, puna samopouzdanja koja može da drži korak sa njim.

Ovan ima agresivno-zabavnu osobnost i voli da živi brzo. Nema vremena za depresiju i potreban mu je partner koji može da prati njegov tempo. Njegova idealna srodna duša je neko ko ima visoko samopouzdanje i ko se ne boji da preuzme rizik.

Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija.

Bik

Srodna duša Bika: Vernik i romantična osoba koja je fokusirana samo na njega.

Pravoj osobi Bik će ostati veran do samog kraja, ali mu je potreban neko ko može da vrati uslugu i uzvratiti njegov snažan osećaj predanosti. Njegova idealna srodna duša je neko ko je pouzdan, ko ne igra igre. Bik nema vremena za to. Takođe voli romantične osobe koje mogu učiniti da se oseća kao da je jedina osoba na svetu!

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Devica i Ribe.

Blizanci

Srodna duša Blizanca: neko inteligentan, sa smislom za humor i dovoljno različit da stvari budu zanimljive.

Blizanci mogu biti vrlo izbirljivi kada je reč o svom partneru, tako da bi trebalo da se osećate posebno ako vas odaberu. Njihova idealna srodna duša je neko ko je zabavan, pametan i zanimljiv. Pomaže ako ste dovoljno različiti kako nikada ne bi imali ustaljen ili dosadan odnos!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija.

Rak

Srodna duša Raka: inteligentna, nežna i senzualna duša sa saosećajnim srcem.

Rak ima ogromno srce i mnogo ljubavi koju može dati... ali ako zaista želite da ga osvojite, moraćete da budete u stanju da vratite uslugu. Potreban mu je neko ko je dovoljno inteligentan da osvaja njegov um, ali i dovoljno nežan da bi se osećao posebnim i voljenim. Nema mnogo vremena za sebičnost tako da njegov idealan partner takođe mora da bude nežan i saosećajan.

Potencijalne srodne duše: Škorpija, Bik, Ribe i Devica.

Lav

Srodna duša Lava: neko ko je siguran u sebe, tajanstven i sposoban da zadrži njegovu pažnju.

Lav je beznadežno privučen tajanstvenim osobama koje sijaju od samopouzdanja. On želi nekoga ko je spreman za avanturu i ko se ne boji rizika. Takođe, želi i nekoga ko je dovoljno intrigantan da mu zaokuplja pažnju i da se neprestano raduje onome što sledi!

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vaga, Strelac i Ovan.

Devica

Srodna duša Device: neko sofisticiran, složen, ambiciozan i potpuno posvećen.

Srodna duša Device je neko složen i sofisticiran poput luksuznog francuskog vina, ali ta osoba takođe treba da bude ambiciozna i društvena, a ne neko ko se ceo dan samo jada i ne postiže apsolutno ništa. Pre svega, Devici je potreban neko ko će biti jednako posvećen odnosu kao što je i ona!

Potencijalne srodne duše: Škorpija, Jarac, Rak i Bik.

Vaga

Srodna duša Vage: neko ko dobro izgleda, ko je pametan i pun samopouzdanja.

Vaga ima visoke standarde kada je reč o ljubavi i neće pristati na bilo šta. Njena srodna duša verovatno će biti neko ko ima izgled, mozak i samopouzdanje. Vole fizičku lepotu, jer imaju oko za estetiku. Vage su inteligentne i spori umovi im brzo postanu dosadni. Žele nekoga ko zna šta hoće!

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodolija, Strelac i Lav.

Škorpija

Srodna duša Škorpije: neko ko ga može izazvati i ispuniti njegovu potrebu za strašću i intenzitetom.

Kada ste sa Škorpijom, njegova ljubav je duboka, intenzivna i potpuno bezuslovna. Ipak, njima je potreban neko ko ih izaziva i hrani njihovu strast. Njena idealna srodna duša je duboka, maštovita osoba koja razmišlja i oseća se duboko, ali koja ne otkriva nužno sve svoje karte odjednom. Oni vole malo misterije i intrige i takođe su beznadno privučeni oštrom inteligencijom!

Potencijalne srodne duše: Riba, Devica, Jarac i Rak.

Strelac

Srodna duša Strelca: Osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja ga ne pokušava promeniti.

Strelci cene svoju slobodu i nezavisnost i ne treba im neko posesivan, ko će im visiti za vratom. Njihova idealna srodna duša je neko ko voli zabavu i pristupa životu otvorenog uma. Ne vole beskrajna pravila i rutinu, niti im je potreban neko ko će pokušati da ih promeni ili popraviti kao da su projekat. Njihova srodna duša je neko koga mogu povesti na put, a ne neko ko želi da im sreže krila.

Potencijalne srodne duše: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga.

Jarac

Srodna duša Jarca: elegantna, otmena i intrigantna duša sa stilom koja može da okupira njegov um i ostane verna do kraja.

Jarac se ne boji da bude izbirljiv kada je reč o ljubavnicima. Njegov idealan partner mora da ima nešto elegancije, stila i da bude ponosan na to što jeste. Takođe bi trebao da bude inteligentan, ali iznad svega, treba da bude pouzdan i veran, jer je Jarcu potreban neko na koga može da računa.

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Devica i Škorpija.

Vodolija

Srodna duša Vodolije: Posvećena osoba koja voli zabavu, sa uvrnutim smislom za humor i talentom za kuvanje.

Idealna srodna duša Vodolije treba da ima zabavnu i ekstrovertnu ličnost i mora da bude raspoložena za povremene avanture. Takođe ih strašno privlače oštroumne osobe koje imaju uvrnuti smisao za humor. Ako možete da ih nasmejete, možete da ih navedete gotovo na sve. Ako znate kuvati, to je takođe veliki plus, jer Vodolija veoma uživa u hrani.

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strelac.

Ribe

Srodna duša Riba: Samouverena osoba kreativnog uma koja je na njihovoj talasnoj dužini.

Ribe žive u svom svetu i nikada ne shvataju život previše ozbiljno. Njihova idealna srodna duša je osoba sa zdravom dozom samouverenosti, divljim i kreativnim umom i sposobnošću da misli nelinearno. Najviše od svega treba im neko sa kim mogu da se povežu i komuniciraju na dubok i smislen način.

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Bik, Škorpija.