NAJBOLJI SVETSKI KULINARSKI TV ŠOU OVE JESENI NA PRVOJ TELEVIZIJI

MasterChef Srbija

50 hiljada evra pobedniku MasterChef Srbija!

Foto: Prva
Foto: Prva
.

Najpoznatiji šou i TV program koji obara rekorde gledanosti širom planete MasterChef stiže na Prvu televiziju. Prijave za učešće u ovom zabavnom šouu uveliko su u toku i još uvek nije kasno da se prijavite. Jer, ako budete najbolji, prema mišljenu stručnog tročlanog žirija, koji čine vrsni kuvari, možete na kraju prve sezone izaći sa laskavom titulom pobednika prvog MasterChef Srbija, ali i bogatiji za 50 hiljada evra.

Prvu sezonu ovog najpoznatijeg svetskog šoua Prva televizija će svojim gledoacima predstaviti u novoj programskoj šemi od novembra. Ovaj kulinarsko-gastronomski šou je jedan od najgledanijih programa u celom svetu, a u Australiji i Brazilu ruši sve rekorde u gledanosti. Format se proizvodi u 40 zemalja, a emituje u više od 150 država, a sada su se toj velikoj ekipi priključili Srbija i Prva televizija.

Foto: Prva
Foto: Prva
.

Žiri je sastavljen od vrhunskih majstora kuhinje koji će bez ustručavanja ocenjivati jela izabranih takmičara, koji za određeno vreme moraju da pripreme ukusne zalogaje i zadovolje visoke standarde članova žirija. Oni će pored ukusa, ocenjivati i kako je kulinarski zadatak dekorisan, serviran i prezentovan, jer svaki detalj, svaka sitnica, utiče na konačnu ocenu. Kroz MasterChef Srbija upoznaćemo različite karaktere, životne priče, brojne talente i veštine kandidata koji će zajedno prolaziti kroz napeto takmičenje koje će trajati sve do velikog finala kada ćemo dobiti pobednika prve sezone ovog svetskog šoua u Srbiji.

Zato budite uz Prvu Televiziju i premijernu sezonu MasterChef Srbija.

.