NAJBOLJI SVETSKI KULINARSKI TV ŠOU OD 21. DECEMBRA

MasterChef Srbija

MasterChef Srbija stiže 21. decembra! 50 hiljada evra čeka pobednika, a sada su poznata i imena sudija!

.

.

Najpoznatiji šou i TV program koji obara rekorde gledanosti širom planete 21. decembra stiže na Prvu televiziju! Najbolji prema mišljenu stručnog tročlanog žirija, na kraju sezone poneće laskavu titulu pobednika prvog MasterChef Srbija i biće bogatiji za 50 hiljada evra.

Ovaj kulinarsko-gastronomski šou je jedan od najgledanijih programa u celom svetu, a u Australiji i Brazilu ruši sve rekorde u gledanosti. Format se proizvodi u 40 zemalja, a emituje u više od 150 država. Sada su se toj velikoj ekipi priključili Srbija i Prva televizija.

Žiri je sastavljen od vrhunskih majstora kuhinje koji će bez ustručavanja ocenjivati jela izabranih takmičara, koji za određeno vreme moraju da pripreme ukusne zalogaje i zadovolje visoke standarde članova žirija.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Reč je o trojici vrhunskih kuvara, pravih znalaca svog zanata, koji su svoje karijere ovenčali i mnogim nagradama, ali pre svega toga vode izuzetno uspešne restorane u Beogradu.

Pa, da ih upoznamo!

.

Filip Ćirić ima 44 godine i može se pohvaliti karijerom od pune tri decenije. Filip je glavni kuvar i suvlasnik restorana "Homa" i "Homa Bistrot", dva beogradska lokala u kojima, kako kaže, važi pravilo - fine dining, što bismo mogli da prevedemo kao "vrhunsko ugostiteljstvo".

"Da osvojim sumu od 50.000 evra, potrošio bih je u najboljim restoranima širom sveta", otkriva nam Filip Ćirić, jedan od sudija u šouu "MasterChef Srbija".

Foto: Miša Obradović
Foto: Miša Obradović
.

Branko Kisić ima 36 godina, a svoje znanje sticao je u mnogim restoranima. Pored uloge sudije u "MasterChefu Srbija", Branko je, pre svega, glavni kuvar u beogradskom restoranu "Klub književnika". Imao je priliku da priprema jela za mnoge poznate ličnosti, kao što su Džulija Roberts, Džoni Dep, Nastasja Kinski...

"Pripremao sam hranu i za princa Čarlsa i za kraljevsko venčanje princa Filipa i princeze Danice, a voleo bih da sam imao priliku da spremam za Maradonu ili Ajrton Senu", otkrio nam je Branko.

Foto: Miša Obradović
Foto: Miša Obradović
.

Nenad Atanasković ima 32 godine, ali već skoro punu deceniju je aktivan u ovom poslu. Radio je u restoranima širom sveta, što mu je pomoglo da ostvari svoj cilj - da bude sam svoj gazda. Nenad je kuvar i suvlasnik "Thyme streetfood-a" i restorana "Thyme" u Beogradu.

"Najizazovniji trenutak u karijeri bio je kada sam pokrenuo svoj restoran", otkriva Nenad u prvom od mnogih razgovora koje ćemo voditi sa sudijama tokom prve sezone šoua "MasterChef Srbija".

Foto: Miša Obradović
Foto: Miša Obradović
.

.

Kroz "MasterChef Srbija" upoznaćemo različite karaktere, životne priče, brojne talente i veštine kandidata koji će zajedno prolaziti kroz napeto takmičenje koje će trajati sve do velikog finala kada ćemo dobiti pobednika prve sezone ovog svetskog šoua u Srbiji. Zato budite uz Prvu Televiziju i premijernu sezonu MasterChef Srbija...