U jačanju istoga pomoći će vam i ovi koraci zbog kojih ćete se osećati potpuno zadovolj(e)ni.

Budite kraljice ličnog zadovoljstva

Poznato je da su žene koje se češće samozadovoljavaju samopouzdanije u se*su, pa u njemu nalaze više zadovoljstva jer znaju kako da postignu vrhunac.

"Ako to još niste učinili, svakako uzmite vremena, pa otkrijte vlastite erogene zone, kao i intenzitet dodira koji vam najviše odgovara", kaže seksološkinja Emili Mors.

Naučite da gledate svoje telo kao seksepilno

Za se*sualno samopouzdanje važna je ljubav prema vlastitom telu, kao i doživljavanje sebe samih kao se*sualnih bića. Da biste postigli ovaj cilj, važno je da vežbate. Odaberite svileni veš, usku haljinu, štikle ili neki drugi dodatak koji vas čini poželjnima, prošetajte pred ogledalom i naviknite se na ovu ideju.

Recite ove tri magične reči

Niko ne može da vam pročita misli, pa ako nešto želite, to morate i da tražite. Ovo pravilo posebno je važno u slučaju se*sa. Ako partner radi nešto tokom se*sualnog odnosa što se vama ne sviđa, najbolje je da mu to i kažete.

"Uživite se u trenutak i ne zaboravite izgovoriti ove tri moćne reči: 'Pokušajmo to ovako'", zaključuje seksološkinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.