Odgovorite iskreno i znaćete: Ova TRI PITANJA će vam otkriti da li ste u vezi sa PRAVOM OSOBOM

Ako niste sigurni da li je osoba sa kojom ste trenutno u vezi pravi izbor, ova jednostavna pitanja će vam pomoći da to otkrijete.

Izvor: NajŽena/Vesna Vukadinović  |  
Ilustracija/Foto: Photoroyalty/Shuttrstock
Ilustracija/Foto: Photoroyalty/Shuttrstock
.

Jedna devojka nije bila sigurna treba li da se pomiri sa momkom sa kojim je raskinula, pa je o tome razgovarala sa medicinskom sestrom koja joj je dala nekoliko važnih saveta. Svode se na tri ključna pitanja.

1. Da li biste bili srećni da je ta osoba vaše dete?

2. Da ta osoba izlazi s vašim detetom, kako biste se osećali?

3. Da je ta osoba otac vaše dece, kako biste se osećali?

Ova pitanja ne ostavljaju prostor emocijama i teraju vas da razmislite odgovara li osoba zaista vašim potrebama. Ipak, morate iskreno odgovoriti na njih.

Nakon što je odgovorila na ova pitanja, Kortni Empi iz Toronta je odlučila da se pomiri sa bivšim. Ona ima 29 godina i radi kao menadžer za društvene medije.

"Shvatila sam da želim nekog pristojnog i hrabrog, jer bih to želela i za svoje dete. Pristala sam da pokušamo još jednom, ali odlučili smo da ne žurimo", rekla je Kortni i dodala: "Mnogi ljudi su mi priznali da im je ovo pomoglo da raskinu vezu ili da shvate da je njihov partner pravi izbor za njih. Mislim da je ovo sjajan način da procenite želite li biti s nekim".