OVAN

Današnji mlad Mesec u Strelcu pada u vaše polje planova, inostranstva, obrazovanja, putovanja. Možete napraviti dogovor u narednom periodu koji vam otvara vrata novih poslovnih uspeha. Današnje raspoloženje je dobro, uzbudljiva dešavanja.

BIK

Mlad Mesec u Strelcu pada u vaše polje naplate potraživanja, dugovanja, promena. Ulazite u period stabilizacije na polju finansija, a u isto vreme – otvaraju vam se vrata za promene koje dugo očekujete. Danas – zanimljive situacije na polju ljubavi.

BLIZANCI

Današnji mlad Mesec u znaku Strelca pada u vaše polje partnerstava, poslovnih i emotivnih kao i u polje javnosti. Očekujte u narednom periodu pozitivne promene na ovim poljima. Što se današnjeg dana tiče, mogućnosti za neočekivane novčane prilive.

RAK

Mlad Mesec u vašem je polju poslovne svakodnevice, navika, zdravlja i odnosa u kolegijalnom okruženju. Naredni period doneće velike promene u poslovnom sektoru kod vas. Danas očekujte prijatna dešavanja sa osobom koju volite.

LAV

Mlad Mesec u znaku Strelca u vašem je polju ljubavi, dece, zabave, hobija, sporta. Naredni period donosi vam popravljanje raspoloženja, više ljubavi i otvaranje poslovnih šansi. Danas ste okrenuti onima sa kojima ste nasmejani i opušteni.

DEVICA

Današnji mlad Mesec u Strelcu pada u polje doma, porodice, privatnih poslova, otvarajući pred vama period za napredovanje I razvoj u ovim segmentima. Tokom ovog dana, misli su vam okrenute ka ljubavi, koja je trenutno predmet vašeg interesovanja.

VAGA

Mlad Mesec smestio se u polje dogovora, ugovora, komunikacije, kratkih putovanja. Pred vama se otvara period ispunjen živošću, pokretom I mnogobrojnim dešavanjima. No, danas ste pomalo umorni I potrebno vam je više odmora nego inače.

ŠKORPIJA

Današnji mlad Mesec u znaku STrelca nalazi se u vašem polju finansija, zarada. Pred vama se otvara period sa boljim šansama za stabilizaciju I prosperitet u ovom segmentu. Već danas možete napraviti prve, konkretnije dogovore.

STRELAC

Mlad Mesec je danas u vašem znaku, otvarajući ispred vas period u kojem imate velike prilike da ostvarite ono što je vaš lični prioritet. Tokom ovog dana očekujte dobre poslovne kontakte i mogućnost zarade. Emotivno – pozitivna dešavanja.

JARAC

Današnji mlad Mesec nalazi se u polju tajni, skrivenih stvari, izolacije. Pred vama se otvara period u kojem možete početi polako da pokrećete sve ono što već duže vreme planirate. Ovaj dan donosi dobre kontakte sa prijateljima I mogućnost zabave.

VODOLIJA

Današnji mlad Mesec u Strelcu smestio se u vaše polje planova, prijatelja, podrške, kontakata, veza. Pred vama se otvara period u kojem ćete biti jako podržani u onim stvarima koje su vam prioritetne. Ovaj dan donosi veliku usmerenost na poslovna pitanja.

RIBE

Današnji mlad Mesec u znaku Strelca nalazi se u vašem polju karijere, pozicije, nadređenih. Pred vama se otvara period sa pravim, realnim šansama za napredovanje. Tokom ovog dana imate dobre kontakte sa prijateljima I njihovu podršku.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.