Za vikend nas očekuje POMRAČENJE MESECA a to izaziva PREOSETLJIVOST KOD SVIH ZNAKOVA: Blizanci u haosu, Ovnovima je ljubav na testu...

I ovog ponedeljka, ekipa "150 minuta" praktikuje putovanje kroz zvezde i planete! Šta nas očekuje ove nedelje na poslovnom planu, ko će imati sreće u ljubavi, a ko treba da povede računa kada je zdravlje u pitanju? O tome smo danas razgovarali sa astrologom Vladimirom Vlajićem koji nas je na početku gostovanja podsetio da je pre dve nedelje bilo pomračenje Sunca, pa sada dolazi do smene i pomračenja Meseca.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

"Ove nedelje ulazimo u neki novi ciklus koji će trajati narednih šest meseci. Pomračenje Meseca će na različite načine da utiče na sve pripadnike horoskopskih znakova. Ovo pomračenje Meseca, odnosno sam Mesec, simbolizuje dušu u okviru astrologije, daje jednu ozbiljnu preosetljivost pa će tokom ovog vikenda svi znakovi biti preosetljivi", objašnjava astrolog i ističe da će u tom periodu emotivni odnosi najviše biti na udaru.

"Ovnove ove nedelje čekaju problemi sa imunitetom, a što se tiče ljubavi, mnogi odnosi što se tiče brakova i dugih veza biće na ispitu. Što se tiče slobodnih Ovnova, utorak, petak i subota su dani za interesantne susrete", objašnjava Vlajić.

Kakva je prognoza za ostale horoskopske znakove, poznati astrolog je detaljno objasnio u nastavku: