Slede detaljnija astrološka prognoziranja. Jedan znak se pritom izdvaja kao najveći "srećnik" kada je u pitanju novac. A ako se i vaš znak i podznak nalaze na listi, "sreća" se duplira.

Na toj listi znakova kojima se najviše smeše zarade sa više nula nalazi se sledećih pet znakova.

Rak

Na spisku su osobe rođene u znaku Raka, piše "bestlifeonline.com". Rakovi su veoma posvećeni poslu i teže sigurnosti, između ostalih, i onoj materijalnoj. Smatraju se veoma osetljivim, nežnim i intuitivnim i znaju kako od ovih osobina da uzmu ono najbolje.

Da Rakovi umeju da steknu ogroman prihod, pokazuje i jedna od "Forbsova lista" najbogatijih, na čijoj gornjoj polovini dominira ovaj znak. Žene Rakovi uspele su da godišnje zarade u proseku 905 miliona dolara. Koosnivač "Bio-Rad" Alis Švarc je najbogatija žena iz ove grupe, sa bogatstvom od 2.9 milijardi dolara.

Zarađuju i muškarci Rakovi, tu je primer Ilona Maska (28. jun 1971). Osobe rođene od 22. juna do 23. jula pripadaju Rakovima.

Device

Slede ih Device, brze, analitične, vredne i oštroumne, one koje insistiraju na visokim standardima i imaju oko za svaki detalj. Primer je poznata Devica Doriš Fišer koja je koosnivač kompanije "The Gap", vredne oko tri miljarde dolara.

Vage i Škorpije

Važno mesto zauzimaju i Vaga i Škorpija. Prvi su prirodni mislioci i analitičari, a drugi su smeli, kreativni i odlučni, što im pomaže da steknu status milijardera. Ovo dokazuju Vaga Džudi Lav koja je poslovna žena iz Oklahome sa bogatstvom od 5.2 milijarde dolara i Škorpija Taj Li, korejsko-američkog porekla, sa imovinom od 4.1 milijarde dolara.

Lav

Visoko mesto pripada i Lavovima, koji su poznati po samouverenosti i želji da budu u centru pažnje što im pomaže u poslovnim pregovorima i predstavljanju ideja o biznisu.

Kao primer navodi se Džudi Folkner, CEO softverske kompanije "Epic Systems" iz Viskonsina, vredne 6.5 milijardi dolara.

Jarac

Najviše osobina potrebnih za poslovni uspeh imaju Jarčevi, tvrde astrolozi. Ovaj znak krasi odlučnost i ambicioznost kao i sposobnost da uvek realno proceni stanje. Dajan Hendriks predsedava "ABC Supply" čija se vrednost procenjuje na 11 milijardi dolara.

Ne treba zaboraviti ni sjajnu Doli Parton, sa bogatstvom od 350 miliona dolara što svakako nije za "potcenjivanje", ali ni Džefa Bezosa (12.maj 1964).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.