Trigon je astrološki aspekt koji se formira kada su dve planete udaljene 120 stepeni u natalnoj karti ili trenutnom tranzitu, a od 15. do 16. septembra 2023. Sunce će trigonirati Uran.

Sunčev trigon sa Uranom je pozitivno poravnanje koje nas ohrabruje da budemo inovativni, razmišljamo van okvira i pronađemo veći osećaj slobode – desiće se od 15. do 16. septembra 2023. godine.

Osećaćemo se sigurnije kada radimo stvari na naš način. Bićemo originalniji i težićemo nezavisnosti. Takođe, moguće je da nas ovaj period podseća na značaj humanitarnog rada i društvenog angažmana.

Uran je planeta promena, pa iako ovo poravnanje može doneti promene, očekujte da će one biti korisne! Uran je trenutno u Biku i aktivan je tokom celog meseca. Trinovi su veoma zaštitni, tako da možemo osetiti nešto od te zaštitne energije koja se manifestuje na ovaj dan.

U stvari, Sunčev trigon Uran ponekada može biti znak čuda - apsolutno je sve moguće!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.