Astro

Kakav utorak je pred nama? Device maštaju o nekome ko je daleko, Vage su spremne za flert, Lavove nerviraju kolege na poslu...

Iskoristite ovaj dan najbolje što možete. Pogledajte kakva iznenađenja su vam zvezde pripremile.

03.08.2021. - 06:30h
Neki su spremni za flert
Neki su spremni za flertfoto: Cristina Conti/Shutterstock

LAV

Imate podršku od strane nekih ljudi koji su dosta poslovno stabilni. Tokom ovog dana ćete biti aktivni, pa će vas nervirati sporost od strane kolega ili poslovnih saradnika. U emotivnom segmentu – ne možete povremeno da sakrijete svoje nezadovoljstvo.

DEVICA

Tokom ovog dana možete osećati nemir i žuriti da što pre završite sa svojim obavezama. Smatrate da neki saradnik nije u potpunosti iskren ili otvoren prema vama. U emotivnom segmentu – maštanje, razmišljanje o nekom ko nije blizu vas.

VAGA

Očekujte neke vama jako važne dogovore čijim rezultatima ćete biti više nego zadovoljni. Moguće je da bude aktuelna I saradnja sa strancima. U emotivnom segmentu – raspoloženi ste za nova poznanstva I za flertovanje.

ŠKORPIJA

Danas se teško uklapate sa ljudima sa kojima morate da sarađujete. Evidentno je da postoji razmimoilaženje. Pokušajte da nađete zajedničko rešenje. Više vam odgovara da provedete vreme nasamo sa voljenom osobom, kod kuće.