Astro

Nedelja: Ako birate društvo budite pored Strelčeva i Devica, emituju dobre vibracije. I Škorpije dobijaju dobru "porciju" emocija

Mnogim znacima će svanuti ove nedelje. Da li ste vi među njima, saznajte u nastavku.

16.05.2021. - 06:30h

Pokušavate da neke strasti primirite u sebi, ali to vam danas baš i neće polaziti za rukom. Neki od vas će se okrenuti porodici, i u tom segmentu pronaći mir. Drugi će pak želeti da ostvare dublju konekciju sa osobom koja ih je probudila.

 

DEVICA

Vaša raspoloženje je danas dobro, ali ćete birati društvo. Ne želite oko sebe neraspoložene ljude, pa ćete bežati iz situacija koje vam ne odgovaraju. Vi ste pozitivni, i hoćete i kontakt sa pozitivnim ljudima. Danas uživate u životnim lepotama i radostima.

VAGA

Tokom današnjeg dana stvarno ne trebate da razmišljate o poslu i o obavezama koje vas čekaju. Pokušajte da se rasteretite i opustite, mada moram priznati da će vam to, bar u prvom delu dana, biti dosta teško. Naspavajte se, odmorite se.

ŠKORPIJA

Potrudite se da sve ono što vas koči, smeta ili opterećuje gurnete negde na stranu i da samo uživate u kontaktu sa ljudima koje volite. Naglašeno polje ljubavi i flertovanja usmeriće vas na ovaj životni segment. Uživaćete sa emotivnim partnerom.