Astro

Rakovi danas pokušavaju da budu praktični - ali "slaba vajda" od toga, Škorpije hoće da "iskoče iz kože" od nervoze...

Ovnovi žele da savrše sve obaveze danas, ali neće im baš "poći za rukom"... Lavovi su "narogušeni" jer neko pokušava da im preuzme mesto "šefa"... A kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj utorak? 

12.01.2021. - 06:30h
Malo flerta u poslu neće da škodi...
Malo flerta u poslu neće da škodi...foto: Depositphotos/Ivanko1980

STRELAC

Okupirani ste razmišljanjima kako da popravite dogovor ili poslovnu saradnju. Vaše su ideje odlične, ali možda još uvek nije pravi trenutak da ih izložite, razradite ih dodatno. Potrebno je da budete otvoreniji u komunikaciji sa voljenom osobom, ona ne može da vam čita misli.

JARAC

Bitno vam je da danas započnete poslovne pregovore ili dogovore sa osobama sa kojima biste želeli da ostvarite jaču saradnju. Odlično je vreme za aktivaciju, nema razloga za bojazan i strahove. S partnerom nešto napetije situacije, ali lako dolazite do rešenja.

VODOLIJA

Sa velikim nestrpljenjem očekujete vesti ili informacije i možete biti prilično razočarani ako ovo ne bude ono što ste vi priželjkivali. Potisnite razočarenje – ima još prilika. Pomalo ste psihički iscrpljeni i možda nećete moći da budete dovoljno aktivni i raspoloženi pri susretu s partnerom.

RIBE

Vreme je da se više aktivirate oko jedne poslovne saradnje. Potrebno je ugovoriti dodatne uslove, ili se potruditi da ubacite nešto što je vama bitno kao uslov. Na žalost, rezultati će biti promenljivi, pa nemojte očekivati previše. Uradite ono što je do vas.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/