Astro

Ove nedelje : Jedan poziv uzdrmaće Vage, Device uleću u „kombinaciju“, Bikovi samo žele da udovolje partneru…

Za Ovnove je odličan dan da srede pitanja koja su njima važna, dok su drugi znaci rasploženi samo za ljubav i uživanje. Kakva je vaša astro nedeljna priča?

18.10.2020. - 06:30h

 

LAV

Kao da su se svi od ranog jutra udružili da vas zatrpavaju informacijama, predlozima, pozivima. Ne možete ni da se rasanite kako treba, a već ste ugovorili par susreta i ispričali se sa prijateljima. Vi lično ste nestrpljivi da se javite jednoj osobi koja vas je baš zainteresovala.

DEVICA

Znate kako kažu da je za sve bitno sačekati pravi momenat? E, pa čini mi se da je vaš „pravi momenat“ po nekim pitanjima baš danas. Izgleda da će se dosta toga poklopiti da vi uspete da završite nešto na šta davno čekate... moguće je da je u pitanju i neka emotivna priča ili „kombinacija“.

VAGA

Vi ste lepo računali da imate ceo dan pred sobom za svoje planove ili za odmaranje, ali bojim se da nema ništa od toga. Jedan poziv će vas prodrmati. Ovo može biti kontakt od strane osobe koja vas jako privlači, ali za koju ste sigurni da može biti samo neka vrsta kombinacije...

ŠKORPIJA

Vi ćete se truditi da danas završite nešto što ste obećali voljenoj osobi, iako vam to baš i nije po volji. Nervoza može rasti tokom dana, pa se potrudite da ne dođe čak do neke vrste rasprave ili svađe. U večernjim satima pad raspoloženja i umor.