Suzana Mančić se oglasila prvi put POSLE OPERACIJE: "Bila sam u totalnoj anesteziji..." Voditeljka otkrila šta je PROMENILA na sebi!

Voditeljka je oduvek vodila računa o fizičkom izgledu, kako je negovala telo, tako se brinula i o licu, na kojem je sada odlučila da napravi male promene.

Izvor: Blic.rs/Lola Stojanović  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Suzana Mančić odlučila je da ode pod nož, da bi, kako kaže, otklonila viškove koji su joj smetali. Voditeljka je u razgovoru za "Blic" podelila proces oporavka, ali i utiske supruga Grka nakon operacije.

- I muškarci i žene žele da zadrže mladalački izgled i tu se i dobre i loše stvari dešavaju. Uradila sam dva zahvata, korekciju gornjih kapaka i zatezanje vrata i donjeg dela lica. Niko ne voli da ide pod nož, a ja sam to uradila u poznim godinama. Razmišljala sam da svoje lice ostavim kakvo jeste, koristila sam se svim i svačim, ali sam videla da taj rezultat više nije taj, i lice to ne može da izdrži. Srećna okolnost je bila da naiđem na ovu opciju - rekla je Suzana, pa je dodala:

- Bila sam u totalnoj anesteziji, brzo sam se probudila. Mirno sam otišla u salu i legla na operacioni sto. Oporavak je išao jako brzo, bez ikakvih komplikacija, mesec i po dana posle spejs liftinga, danas sam prvi put stavila minđuše i tako se radujem. Neću da se promenim, samo da promenim viškove koji su mi smetali. Volim svoje lice i ne želim da budem neko drugi. Svi hejteri koji su mi govorili da izgledam plastično, jesam plastična sada, ali izgledam još bolje - rekla je ona.

Voditeljka godinama unazad uživa u ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, a sada je otkrila kako je on reagovao kada mu je saopštila šta će korigovati, i da li mu se dopala promena.

- Zna da ne utiče mnogo na moje odluke, a kada me je video, rekao mi je da je dobro urađeno. Kapke nije ni primetio. Dve nedelje posle korekcije smo putovali u Nju Delhi, pitala sam ga da li nešto primećuje i rekao je da ne, i da nikada ne bi primetio - rekla je Suzana, i podsetila sve da je važno imati crni fond za pozne dane.

- Odreknite se nečega, skupljajte novac i imajte crni fond za starije dane, ko zna za šta će trebati. Uvek sam o tome vodila računa, imam nekoliko polisa životnog osiguranja. Puno para je prošlo kroz moje ruke, strašno sam mnogo zarađivala, u doba Jugoslavije sam obezbedila egzistenciju. Uvek pola s***im, a pola stavljam na račun. Volela sam kafanu, da putujem, društvo, odu pare, ali treba da se stane u jednom trenutku - rekla je kroz smeh.