Astro

Ovnove bi danas mogao da iznenadi novčani dobitak, Škorpije ne znaju gde će od posla, Ribe se upuštaju u flert...

Kakav dan je pred vama?

15.09.2020. - 06:30h
Ovnove bi danas mogao da iznenadi novčani dobitak
Ovnove bi danas mogao da iznenadi novčani dobitakfoto: Depositphotos/SIphotography

LAV

Ovo bi mogao biti jedan od boljih I produktivnijih dana u ovoj sedmici, pa gledajte da ga do maksimuma iskoristite. Neke šanse će vam se otvoriti same, oko drugih ćete morati malo da se potrudite. Vrlo podsticajna komunikacija, čak I susret sa osobom do koje vam je stalo.

DEVICA

Iako ćete tokom ovog dana uspeti da ostvarite dosta od onoga što ste isplanirali, ipak ćete ostati jednim delom nezadovoljni. Imaćete utisak da ste mogli mnogo bolje. Polako, doći će vreme I za jače rezultate. Odnos sa partnerom je korektan, mada pomalo statičan I neinspirativan.

VAGA

Imaćete utisak da su vam neke dobre šanse izmakle iz ruku u poslednjem trenutku. Ili ćete pak morati da potrošite previše energije da biste ostvarili ono što želite. Privlači vas osoba koja je za vas misterija – ne znate zašto ne uspevate da joj odolite.

ŠKORPIJA

Poslovno je pred vama plodonosan, ali prilično naporan i zahtevan dan. No, imate mogućnosti da pokažete svoje kvalitete, pa izvolite – potrudite se. Neočekivani preokret u odnosu sa osobom koja vam se dopada, situacija koja je do sada stagnirala se pokreće.