SUBOTOM U 12.00

Prokuvaj sa Bokijem

Krenite na gastronomsko putovanje sa Bokijem Stanimirovićem!

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Bojana Stanimirovića ste već upoznali kroz poznatu emisiju "150 minuta", u segmentu "ProKuvaj", koji je specijalno za goste Prve televizije kuvao svakog petka. On je nekonvencionalni srpski kuvar, koji spaja tradicionalne kulinarske umetnosti sa ličnim pričama i autentičnom kreativnošću.

"Danas gledaoci traže više od recepata koji su preplavili internet i programske šeme. Oni žele ličnu vezu sa emisijom i domaćinom emisije, lične priče i emocije. Težimo da udahnemo novi život carstvu kulinarskih emisija", najavljuje autor i voditelj emisije “Prokuvaj sa Bokijem” Bojan Stanimirović i dodaje:

"Umesto predstavljanja samo recepata, nudimo lične narative, autentičnu vezu hrane i ljudi i vraćanje radosti kuvanja u naše živote. Naša vizija je da pokažemo publici da kuvanje nije obaveza, već divno, uzbudljivo iskustvo koja ispunjava najdubljim emocijama".

Bojan je posvećeni direktor marketinga, ponosni otac i intuitivni kuvar. Bojan nije klasični kuvar. Iako odlično poznaje kulinarske norme, on ih prevazilazi i ruši stroga kulinarska pravila po čemu je jedinstven. Njega izdvaja njegova istinska ljubav prema kuvanju i veština za stvaranje veličanstvenih jela. Bojan svakom jelu dodaje deo svoje harizme i svoje ličnosti, dajući im jedinstven pečat. Prkoseći normama kulinarskog sveta, Bojan ne oblači tipično kuvarsko odelo. Njegov izraziti stil u oblačenju, kuvanju i druženju sa publikom odražava njegovo uverenje da je kuhinja mesto izražavanja i autentičnosti. Ova individualnost ga čini ne samo kuvarom, već i nekim ko može da se poveže sa publikom.

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Kroz njegove priče i genijalna jela emisija će premostiti jaz između kuvanja i srca. Osim kulinarskih demonstracija, upuštamo se u intimni svet kuvanja. Bojan nastoji da ponovo rasplamsa strast u kuhinji, čineći svako jelo ljubavnim pismom publici.

Svaka epizoda i svako jelo koje spremi ovaj neobični kuvar posvećeno je nekome, a kako biste saznali kome, pratite emisiju “Prokuvaj sa Bokijem” subotom od podneva na Prvoj televiziji.

Subotom u 12h na programu Prve televizije!

strana 1 od 2 idi na stranu