Astro

Ovog ponedeljka Bikovi moraju da povedu računa o svom nastupu u "javnosti", Vage su ratoborne, a Ribe imaju problem!

Na početku nove sedmice, Zvezde šalju važne poruke!

06.07.2020. - 06:30h

LAV

Jedna važna ponuda dolazi do vas I imate velika očekivanja. Kako dan bude odmicao, vi ćete se osećati sve bolje, sve podsticajnije I možete završiti mnogo više posla od onoga što ste planirali. Bićete posebno dobro raspoloženi I velikodušni prema voljenoj osobi.

DEVICA

Moguće je da danas nećete primećivati ništa oko sebe, u potpunosti obuzeti stvarima koje morate završiti. To je baš šteta, jer nečije oči vas budno prate tokom celog dana. Izgleda mi da samo vi ne vidite koliko je neko zainteresovan za vas. Šta da se radi, trenutno je sve ono vezano za posao prioritet.

VAGA

Malo ste ratoborno raspoloženi u prvom delu danaI kolege I saradnici teško izlaze na kraj sa vama. Drugi deo dana je nešto bolji po vas jer ćete naći dovoljnu dozu smirenja u sebi da obavite sve ono što vam je poslovno I emotivno važno. Dobar kontakt sa partnerom.

ŠKORPIJA

Današnji dan bi mogli svesti na jednu rečenicu – od plana do realizacije. Posvetićete se maksimalno svojim planovima I vredno raditi na njima da biste kraj dana dočekali zadovoljni postignutim uspehom. Danas dobijate ono što želite.