Astro

Kod Bikova danas napeto, Rakove savladava umor, Škorpijana ništa ne ide od ruke...

Uz bolju organizaciju, biće vam lakše, ali da vidimo šta tačno poručuju zvezde ovog četvrtka.

26.03.2020. - 07:00h

LAV

Dan odličan da polako privodite kraju poslovne projekte, da ulazite u završnu fazu dogovora. Poslovni saradnici su spremni da vam izađu u susret po nekim pitanjima. Sa suprotnim polom imate odličnu komunikaciju I primećujete da ste u centru pažnje.

DEVICA

Dan kada biste trebali da zatvorite jedno poglavlje u poslovnom segmentu I počnete da razmišljate o novim poslovnim obavezama I projektima. Vaši planovi za zajednički provedeno vreme sa voljenom osobom, mogu se izjaloviti zbog obostranog umora ili previše obaveza.

VAGA

Dobro raspoloženje, prava energija I uglavnom ćete tokom ovog dana uspevati da bez problema obavite sve poslove koje imate. Malo vas opterećuju neke osobe, ali ne želite da im poklanjate previše pažnje. Dan odličan za flertovanje, za dobru komunikaciju sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA

Iako ste vi tokom celog dana dosta nervozni I napeti, trudićete se da se to ne odrazi na vaš učinak I kvalitet kontakta sa poslovnim partnerima I saradnicima. Nervoza dolazi od velikog nezadovoljstva – imate osećaj da se ništa ne odvija po vašim planovima – ni posao, ni emocije.