Astro

Škorpije su danas raspoložene za priču - pa neće prestajati "da verglaju", Strelčevi se raduju vikendu, a Jarčevi su pod pritiskom

Šta su vama zvezde priredile za poslednji radni dan u ovoj nedelji?

15.11.2019. - 06:30h
Škorpije su danas raspoložene za priču - pa neće prestajati 'da verglaju'
Škorpije su danas raspoložene za priču - pa neće prestajati "da verglaju"foto: Depositphotos/Ancikainfot

LAV

Mogućnost za finansijski gubitak ili za zabrinutost oko novca. Da li su u pitanju troškovi ili neisplaćena potraživanja – u svakom slučaju, danas su pare u fokusu. Ukoliko očekujete podršku ili pozajmicu od prijatelja – moguće je da ćete ostati kratkih rukava. Emotivno – problem u komunikaciji.

DEVICA

Dan koji može doneti nesklad, i u poslovnom sektoru ali i u porodičnim odnosima i emotivnim partnerstvima. Moraćete jako dobro da balansirate i potrudite se da biste uspešno okončali sve situacije koje će doći na dnevni red.

VAGA

Bićete jako osetljivi i lako će vas biti isprovocirati. Pokušajte da ne odreagujete baš na sve – pustite druge da se zamlaćuju raspravama i da sami sebe nerviraju a vi se okrenite onome što vam je važno. S malo truda, odnos sa osobom koju volite može biti dobar.

ŠKORPIJA

Vi ćete toliko pričati, toliko se dogovarati i kretati da ćete verovatno kraj dana dočekati isceđeni kao limun. No, ništa vam neće pasti teško jer vas nose entuzijazam i dobar osećaj koji je u vama. Mogućnost za novo poznanstvo slobodnim Škorpijama, ali i za obnovu bitnog kontakta iz prošlosti.