Astro

Astro saveti za četvrtak: Device - neko pokušava da vam podmetne; Ribe - danas je dan za poslovne dogovore...

Šta vama zvezde poručuju ovog četvrtka?

10.10.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/AllaSerebrina

LAV

U prvom delu dana ćete osetiti jednu formu statičnosti. Na svu sreću pa danas nemate nikakvih izazovnih situacija, jer je teško da biste se izborili sa njima na pravi način. Pravi je trenutak da povučete odlučnije poteze prema osobi koja vam se dopada. Sada je lako možete osvojiti.

DEVICA

Odlično se snalazite u poslovnim dešavanjima. Neko može pokušati da vam sitnim podmetanjima upropasti dan, ali ovo je nešto što uspevate da prevaziđete i lako rešite. Spremni ste da sa više razumevanja pristupite voljenoj osobi, jer ste svesni da joj je potrebna vaša podrška.

VAGA

Imate osećaj da nemate pravo razumevanje ni od strane kolega ni od strane šefova. Ne budite nestrpljivi po nekim pitanjima, sačekajte pravo vreme za reakciju. U emotivnom delu je naglašena romantičnost i potreba za većim prisustvom partnera kraj vas.

ŠKORPIJA

Nekim situacijama danas možete biti iznenađeni, ali za divno čudo – na pozitivan način.  I te kako vam prija što vidite da se stvari rešavaju u onom pravcu koji vama odgovara. U emotivnom segmentu imate neke čudne reakcije i partner će biti zbunjen vašim ponašanjima.