Astro

Ponedeljak donosi pregršt obaveza, ali Rakovima ni to neće pokvariti raspoloženje: Bikovi prepuštaju posao drugima, a Ribe sanjare

Šta su vama zvezde priredile za prvi dan jeseni?

23.09.2019. - 07:30h
Rakovima danas nikakve obaveze ne mogu da pokvare raspoloženje
Rakovima danas nikakve obaveze ne mogu da pokvare raspoloženjefoto: Depositphotos/Syda_Productions

LAV

Greške koje ste napravili u prethodnim danima danas vam mogu presesti. Žurićete da ispravite propuste. Osećaj da vreme leti će se pojačavati kako dan bude odmicao. U komunikaciji sa voljenom osobom se vrtite u krug i ne uspevate da postignete zadovoljavajući dogovor.

DEVICA

Što ste mogli da uradite po pitanju jednog poslovnog projekta, uradili ste. Situacija na dalje ne zavisi od vas, a vi sa zebnjom iščekujete u kom će pravcu ići dešavanja. Više je nego verovatno da odgovor nećete dobiti danas. Povremeno osećate nesigurnost u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada.

VAGA

Neko nezadovoljstvo postoji danas kod vas i to će se automatski odraziti u vašim poslovnim relacijama. Iako ćete se truditi da ostvarite solidnu komunikaciju sa kolegama i partnerima, teško ćete dolaziti do pravih dogovora. Ista je situacija i u emotivnim relacijama. Povucite se malo, ne pravite svađu.

ŠKORPIJA

Neraspoloženje koje će vas tokom današnjeg dana uhvatiti povezano je i sa emotivnim, ali i sa poslovnim segmentom. Opterećujete sebe previše stvarima na koje trenutno nemate uticaj. Jasno je da biste želeli da se stvari pokrenu malo brže, ali to trenutno baš i nije moguće. Strpljenja.