Eva Longoria je posle porođaja dugo imala problema sa VIŠKOM KILOGRAMA, a sada je zablistala u MALOJ CRNOJ HALJINI (FOTO)

Ona neprestano pokazuje da je boginja stila, čak i jednostavne svakodnenvne kombinacije na joj izgledaju odlično.

Izvor: stil  |  
Foto: taniavolobueva/Shutterstock
Foto: taniavolobueva/Shutterstock
.

Glumica Eva Longoria sa prijateljima je posetila restoran na Beverli Hilsu u Kaliforniji, a tom prilikom se odlučila za malu crnu haljinu i u njoj je izgledala sjajno.

Posle porođaja, glumica je imala problema sa viškom kilograma, sa kojim je dugo mučila muku. Nakon velikog truda i odricanja uspela je da skine 20 kg i da zategne telo. Kao što vidimo na fotografijama ona sada izgleda fenomenalno.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Eva je svoju klasičnu crnu haljinu ukombinovala sa Chanel štepanom trobicom, zlatnim nizom narukvica i ogrlica, velikim crnim naočarima za sunce i sportskim belim patikama.

Ova haljina savršeno pristaje njenom tipu građe i zapravo predstavlja klasičnu crnu haljinu koju bi skoro svaka žena trebalo da ima. Lako se kombinuje kako za dnevne tako i za večernje varijante. Možete je nositi stilizovanu na različite načine.

Eva važi za damu od stila, a njene kombinacije su prava modna inspiracija kojom se možete poslužiti za različite događaje.