Fotke iz detinjstva

Znate li kako danas izgleda najmlađa zvezda serije "Policajac sa Petlovog brda"

Kultna serija "Policajac sa Petlovog brda" jedna je od najomiljenijih srpskoj publici.  Glavnu ulogu, policajca Boška igrao je Ljubiša Samardžić.

17.03.2019. - 09:00h
Marko kao David u seriji
Marko kao David u serijifoto: Youtube screenshot

Boško je samohrani otac koji iza sebe ima četiri propala braka. U dobrim odnosima je sa bivšim suprugama, ali one mu stalno pridikuju oko vaspitanja dece. Pomalo mu je teško da izbalansira život između porodičnog čoveka i policajca koji goni kriminalce, ali nekako mu polazi za rukom.

Boškove supruge igrale su velikanke srpskog glumišta Milena Dravić, Svetlana Ceca Bojković, Neda Arnerić i Maja Sabljić.

Decu najomiljenijeg policajca na Balkanu igrali su Branka Katić, Katarina Radivojević, Tijana Vukotić, dok je sina igrao Marko Stojiljković.

Simpatičnog Davida gledaoci su obožavali što zbog simpatičnog izgleda, tako i zbog sarkastičnih odgovora, a tada malom Marku svi su predviđali veliku glumačku karijeru.

Kinematografija je ovom momku ostala velika strast, ali danas je njegova karijera otišla drugim tokom.

David je kritičar holivudskih i domaćih ostvarenja, te su godinama njegovi tekstovi o najpopularnijim filmovima izlazili u brojnim magazinima, kao i portalima.

Izvor: pulsonline.rs