Suzana Mančić je vrlo posvećena svom izgledu, pa se ne libi da potroši pozamašnu svotu novca kada je reč o nezi lica. Tako je najpoznatija "loto devojka" nedavno odlučila da ode pod nož i operiše očne kapke.

Nakon što je završila sa oporavkom, voditeljka je prvi put posle intervencije došla na jedan javni događaj i pokazala rezultate intervencije.

Suzana Manèiæ nakon operacije oènih kapaka; Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Suzana je nedavno govorila o doterivanju, a tom prilikom je priznala da je od početka televizijske karijere vodila računa o tome kako će se pojavljivati u javnosti.

- Na početku karijere sam krenula iz kuće kako bih kupila novine i majka me je zaustavila na vratima, da stavim malo šminke. To mi je bila škola. I ja sam kao mlada bila sklona tome da mislim da mi lepota odmaže. Jednostavno nisi ispunio očekivanja, nemoj da se vadiš na lepotu, to je jednako onome kad dobiješ lošu ocenu u školi i kažeš: "Učiteljica me ne voli". Lepota je uvek dobrodošla, ali nije svaka lepota ni za kameru. Videla sam mnoge lepe žene da mi dah stane, a na ekranu su izgledale bezveze - rekla je Suzana nedavno za domaće medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.