Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Lepota

15. 12. 2017. 16:00   >>  15:30

Četiri načina da se večeras našminkate bolje nego kad!

Parti sezona je pred nama i vreme je da dodate malo glamura! Ako se svakog vikenda šminkate isto, promena vam je pod hitno potrebna.

Pred nama je i sezona praznika koja zahteva malo jači, upečatljiviji i, na kraju krajeva, drugačiji mejkap od vašeg uobičajenog. No to ne znači da morate potpuno istupiti iz svoje sigurne zone, dapače, dovoljne će biti tek sitne i vrlo jednostavne promene u šminkanju koje će u trenu podići vaš look na potpuno novi nivo:

Svetlucavi "smokey eye"
Ako je "smokey eye" vaš omiljeni look, sada mu dodajte malo šljokica ili matiranu senku zamenite svetlucavim. Ta jednostavna, mala promena doneće dašak glamura na vaše oči, čak i ako se odlučite za jako suptilnu promenu.
Sjaj na kapcima
Ovaj jednostavni mejkap svodi se samo na izbor senke. Izaberite jedno sjajne teksture koje će na očima ostaviti "mokri" trag te ga nanesite na kapke. A ako vam se to čini prejednostavno, sjajnu senku možete iskombinovati i s nekom matiranom u boji.
Hajlajter umesto rumenila
Rumenilo ima vrlo važnu funkciju, a ta je da istakne jagodice i da licu da lepu formu te malo boje. No ove praznične sezone rumenilo ostavite sa strane i zamenite ga hajlajterom koji će, uz sve navedene prednosti, vaš mejkap učiniti glamuroznijim.
"Mokre" usne
Ovo se neće baš svideti vašem dečku, ali usne će izgledati puno primamljivije i sočnije ako umesto ruža na njih nanesete sjaj u boji. Rezultat će biti isti i ako preko omiljenog ruža nanesete providni sjaj, a ako, pak, niste ljubitelj sjaja, izaberite ruž sjajne teksture.

Izvor: Cosmopoliten

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari