Bio je neukrotivi NEŽENJA, a onda je došla ONA: Otkrivena TAJNA SREĆNOG BRAKA Džordža i Amal Kluni!

Stručnjak za govor tela otkriva ključ uspeha veze najintrigantnijeg para u Holivudu.

Izvor: Srećna republika  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Holivudski šarmer Džordž Kluni gde god da se pojavi privlači neverovatnu pažnju, što medija, što ljudi koji se na lokaciji nalaze. Neminovno je da će ga novinari obasuti raznim pitanjima, pa je tako jednom prilikom otvoreno priznao da je tokom braka sa Amal Kluni premašio uobičajenu težinu, nagomilavši nekoliko kilograma viška. Ovo iskreno priznanje izazvalo je interesovanje medija, a mnogi su se pitali da li je to rezultat Amalinog kulinarskog umeća ili uživanja u profesionalnoj kuhinji. Kao i da li je to recept za njihov uspešan i srećan brak.

Džordž i Amal Kluni venčali su se 2014. godine, a tri godine kasnije dobili su bliznakinje. Uprkos majčinstvu, Amal je ostala posvećena svojoj veoma uspešnoj karijeri advokata i aktivistkinje za ljudska prava, uz dodatnu ulogu vanrednog profesora prava na Kolumbiji.

Ova javna izjava Džordža Klunija nije samo podsetnik na njegovu otvorenost prema medijima, već i na njegovo snažno partnerstvo sa Amal, koje prevazilazi glamur crvenog tepiha i ističe njihovu svakodnevnu intimnost. Klunijevi deluju kao par koji uspeva da uskladi javne i privatne obaveze, uz duboko poštovanje prema dostignućima svog partnera i podršku u njihovim profesionalnim poduhvatima.

Tajna uspešnog braka Džorža i Amal Kluni

Stručnjak za govor tela Inbal Honigman proučavala je Džordžova i Amalina pojavljivanja u javnosti i otkrila zanimljive detalje o njihovoj vezi.

Njihov govor tela na crvenim tepisima ili javnim događajima uvek je ostao dosledan tokom njihove veze, sugerišući jednakost u braku i snažno prijateljstvo. Stalno stoje jedno pored drugog, pokazuju međusobnu podršku i snažnu vezu.

Honigman ističe da je jedna od ključnih tajni njihove sreće upravo ta ravnopravnost, bez dominacije ili podređenosti jednog partnera drugom. Njihov odnos karakteriše međusobno poštovanje i zajedničko donošenje odluka.

Još jedan detalj koji je primetila jeste da Džordž i Amal na fotografijama često gledaju u različitim pravcima. Ovo sugeriše da oboje imaju prostora za sopstveni lični razvoj i zadržavanje individualnih perspektiva u njihovoj vezi.

Uprkos tome što su oboje postali omiljeni par javnosti tokom svoje 11-godišnje veze, Klunijevi su uspeli da zadrže svoju privatnost, posebno kada su u pitanju njihovi blizanci, rođeni 2017, čije se fotografije retko pojavljuju u medijima.